Jump to content

Zymoferm Z032-1-31 (Kölsch und Altdeutsches Helles)


Recommended Posts

Zymoferm Z032-1-31 (Kölsch und Altdeutsches Helles)

 

Hefe-Stamm/Artikel-Nr.: Z032

Hefe-Art: obergärig

Gebinde-Einheit: ca. 40 ml

Für Biersude von: bis zu 25 Liter

Hefe-Typ/Beschreibung:

  • Obergärige Kölsch-Hefe
  • Mild-fruchtiges Aroma
  • geringe Esterbildung

Empfohlen für folgende Biere:

  • helle, obergärige Spezialbiere nach ?Kölsch-Typ?

Bruchbildung: niedrig

Alkoholtoleranz:mittel (5 - 10 %)

Optimaler Gärungsbereich: 18 - 20 °C

Ca.-Vergärungsgrad in der Würze: ca. 72 - 78 %

Szczep: Z032

Typ fermentacji: górna

Zawartość opakowania: ok. 40 ml

Objętość brzeczki: do 25 litrów

Opis:

  • drożdże górnej fermentacji do piwa typu Kölsch
  • łagodnie owocowe aromaty
  • niska produkcja estrów

Zalecane do piwa:

  • jasne piwa górnej fermentacji typu Kölsch

Osiadanie: słabe

Tolerancja na alkohol: 5 - 10% obj. (średnia)

Optymalna temperatura fermentacji: 18 - 20°C

Odfermentowanie: ok. 72 - 78%

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.