Sojer Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Na obrazkach wygląda ciekawie, cena jeszcze lepsza. Ja biorę 570 ml na nóżce i może coś jeszcze http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_food/nf_2011.05.16/02/07_b.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil_s1 Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Po te pokale to sam się jutro wybiorę Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Na obrazkach wygląda ciekawie, cena jeszcze lepsza. Ja biorę 570 ml na nóżce i może coś jeszcze A one nie są w komplecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waroms Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Ciekawe jaka jakość. Ale za 16,99 za 6 szt. to nie ma co wybrzydzać tylko brać. Ciekawe tylko czy ta oferta będzie również w małych miejscowościach. Za 2 dni będę przejeżdżał koło Biedronki to sprawdzę. Dzięki za infomację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Na obrazkach wygląda ciekawie' date=' cena jeszcze lepsza. Ja biorę 570 ml na nóżce i może coś jeszcze[/quote']A one nie są w komplecie? Rozumiem, że to różne komplety pakowane po 6 sztuk. 6 takich, 6 innych.... Ten 570ml na nóżce też mnie zaciekawił.... jutro po pracy jadę na zakupy Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiuzeb Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 zawsze można się dogadać i wziąć z sąsiadem 2-3 komplety i mix zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxhot Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Ciekawe jaka jakość. Ale za 16,99 za 6 szt. to nie ma co wybrzydzać tylko brać. Pewnie wersja towar wycofany a biedronka sprzedaj tanio ale taka kasa to jak za barszcz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek T Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 To chyba dostępne dopiero od czwartku będzie w ofercie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
admiro Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Ciekawe jaka jakość. Ale za 16' date='99 za 6 szt. to nie ma co wybrzydzać tylko brać.[/quote']Pewnie wersja towar wycofany a biedronka sprzedaj tanio ale taka kasa to jak za barszcz. Miałeś z takim czymś do czynienia w Biedronce? Raczej wersja: efekt skali zakupu przez największą sieć sklepów w Polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Wg stronki oferta od czwartku 19 maja, więc spokojnie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 (edited) Największą sieć sklepów w Polsce a zakupy w Chinach P.S. dziś kolega pokazywał mi radyjko z CD, które kupił od znajomego za 40zł, a które przypłyneło z Chin i w porcie kosztowało 20zł. W sklepach będzie po ok. 140zł Edited May 17, 2011 by jacer Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxhot Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Potem mają z czego spuszczać ceny i robić mega promocje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admiro Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Przecież wszystko jest z Chin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 najgorszy jest czosnek Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko_czong Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 albo truskawki co rosną na statkach... ps. dzięki za info, trzeba się będzie pofatygować do Biedy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosis Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Ładne na pewno się wybiorę Crosis Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 A propo Chin... Jak ktoś ma ochotę na hurtowe zakupy (tak pod fracht z Szanghaju do Antwerpii, na przykład), to zapraszam na stronkę http://www.alibaba.com/ - wiele ciekawych rzeczy można sobie kupić, np. paciorki komboloi "original Greek worry beads, hand made in Greece" (oczywiście "in Greece, near Shenzen, mainland China" ). Szkła do piwa też tam nie brakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waroms Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 W Biedronce wcale nie musi być zły towar. Kiedyś musiałem kupić 20 słoiczków koncentratu pomidorowego i kupiłem w sklepie po 2,60 (Pudliszki). Chwilę później wszedłem do Biedronki dwie ulice dalej i te same Pudliszki kosztowały 1,90. :o Ale temat jest o szkle do piwa, więc z mojej strony kończę rozważania czy Biedronka jest dla ubogich czy dla wszystkich. Swoją drogą faktycznie czosnek z Chin jest tragicznie kiepski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artom Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Kufle do piwa zakupione- naprawdę polecam. Kufle są zrobione z dość grubego szkła - nie jest to jakaś tandeta ale naprawdę solodnie zrobiony kufel. Co dziwne nie jest produkowany w Chinach- na pudełku jest napisane że pochodzi z Turcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosis Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Bo wcale nie jest prawdą, że teraz wszystko "jest z Chin". Paradoksalnie wiele firm przeniosło się z powrotem do Turcji, Bułgarii, Chorwacji.... i Polski Sam znam kilka takich przypadków Inna sprawa jest taka, że nie wszystko co z Chin jest tandetne. Teraz mają tam taką technologię, że jak chcesz super jakość, to dostaniesz. Kwestia tego czy za nią zapłacisz Crosis Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Kufle do piwa zakupione- naprawdę polecam. Kufle są zrobione z dość grubego szkła - nie jest to jakaś tandeta ale naprawdę solodnie zrobiony kufel. Co dziwne nie jest produkowany w Chinach- na pudełku jest napisane że pochodzi z Turcji. W jakiej formie są sprzedawane. Pakowane są po 6 identycznych czy mix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artom Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 6 sztuk takich samych w opakowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek T Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Kufle do piwa zakupione- naprawdę polecam. Kufle są zrobione z dość grubego szkła - nie jest to jakaś tandeta ale naprawdę solodnie zrobiony kufel. Co dziwne nie jest produkowany w Chinach- na pudełku jest napisane że pochodzi z Turcji. Też kupiłem, potwierdzam, grube szkło (chociaż akurat wolałbym cienkie), raczej solidnie wykonane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 (edited) fajne są,ale spodziewałem się czegoś większego,ale może kształt mylący (570 ml) już po teście,fajniutkie Edited May 19, 2011 by dziedzicpruski Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimazy Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 (edited) Również kupiłem pokal 0,57l , solidne, dobrze wykonane, za te pieniądze (2,83 zł sztuka) bezkonkurencyjne Zaraz postaram się przetestować Edited May 19, 2011 by Mimazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts