Jump to content

butelki

yemu

Recommended Posts

dzieki, nie wiem dlaczego nie dziala mi szukanie i wpisanie "butelki" nie wynalazło tego wątku, mimo, że chyba z milion razy pada w nim to słowo.

może niech moderator wywali moj post, zeby nie zasmiecac.

Nie ma potrzeby kasowania. Hrapek podesłał dobry link (ode mnie +1) , na pewno komuś się sprzyda ;)

Fraza "butelki" i post w/w jest na drugiej stronie wyników wyszukiwania :) (jeżeli coś jednak rzeczywiście nie działa, będę wdzięczny za opisanie problemu na PW)

to ja się jeszcze zapytam, czy jest gdzieś w Warszawie skup butelek, gdzie można by tanio kupić butelki?

Ew. może ktoś z kolegów/koleżanek piwowarów/ek ma za dużo i mógłby oddać/odsprzedać? w razie co proszę o kontakt na pw.

to ja się jeszcze zapytam, czy jest gdzieś w Warszawie skup butelek, gdzie można by tanio kupić butelki?

Ew. może ktoś z kolegów/koleżanek piwowarów/ek ma za dużo i mógłby oddać/odsprzedać? w razie co proszę o kontakt na pw.

Ja kupuje w Pruszkowie, ale poszukaj w książce telefonicznej blisko siebie, na pewno w każdym dasz radę to załatwić.

Mogę Ci oddać ze 40 swoich, jeżeli chciało by Ci się pofatygować do mnie.

ewentualnie można wejść do sklepu i uśmiechnąć się do pani sklepowej (koniecznie zaczynając tekstem "Miła pani...") i kupić flaszki za kaucję

ewentualnie można wejść do sklepu i uśmiechnąć się do pani sklepowej (koniecznie zaczynając tekstem "Miła pani...") i kupić flaszki za kaucję

poszedłem za Twoją radą i będę miał w przyszłym tyg. paredziesiąt butli i kilka skrzynek :-)