Jump to content

Akcja Fermentator 33 l

19Mateusz87

Recommended Posts

Szukałem w sieci fermentatorów i znalazłem firmę, która takowe produkuje. Pojemność 33 l, cena 15,74 zł brutto / szt. Myślę, że przy większej ilości można negocjować cenę. Fermentatory są białe, z pokrywą. Producent informuje, iż wiadra nie posiadają wytłoczonego znaku przydatności produktu do celów spożywczych. Po zakupie można nabyć taki atest. Najważniejsze, że można zamówić dowolną ilość, a odbiór jest za pośrednictwem kuriera lub osobiście. Chciałbym, aby największy udział w akcji mieli piwowarzy z południa Polski. Osoby z innych regionów Polski również mile widziane.

Wątek póki co testowy, celem sprawdzenia czy w ogóle jest zainteresowanie na forum tego typu akcją.

a jaka to firma? bo plastbox to ostatnio chyba zrobił ostrą podwyżkę.

Widzę, że jest zainteresowanie akcją. Firma mieści się w Koloni Warszawskiej. Jeśli komuś będzie odpowiadał odbiór osobisty, myślę, że da się to załatwić.

Postaram się jeszcze negocjować cenę oraz zorganizować kurierów w ten sposób aby transporty wyruszyły w różne rejony Polski bezpośrednio od producenta. Dzięki temu koszty transportu będą niższe. Jeśli firma będzie robiła w związku z tym problemy, całość będzie u mnie a następnie paczki pójdą w Polskę.

Małe ilości chętnie przyjmuję, ważne aby zorganizować się w większe podgrupy co znacząco ułatwi dostawę fermentatorów.

Wiktor masz absolutnie rację. Szukając w miarę dobrej oferty, pisałem również maila do plast-boxa. Wycenili fermentator na blisko 20 zł netto. Zaznaczyli przy tym, że cena może ulec zmianie, ponieważ zależy ona od ceny sprowadzanej z zagranicy masy służącej do wyrobu wiader.

To i ja bym się na 2szt. skusił - odebrałbym osobiście w Rybniku jeżeli to możliwe.

Możliwe :) Sam biorę około 10 szt. Mam nadzieję, że cały Rybnik przyłączy się do akcji.

Szukając w miarę dobrej oferty, pisałem również maila do plast-boxa. Wycenili fermentator na blisko 20 zł netto. Zaznaczyli przy tym, że cena może ulec zmianie, ponieważ zależy ona od ceny sprowadzanej z zagranicy masy służącej do wyrobu wiader.

czy wahania ceny yuan'a są aż tak duże?

p.s. nie mogłem się powstrzymać :)