Barą Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 Witajcie, Tak się złożyło, że w ten weekend, o ile nic się nie pochrzani, będę bawił w stolicy. W związku z tym czy Warszawianie albo znający Warszawę mogliby mi polecić jakieś knajpy/puby gdzie serwują coś co zadowoli piwnego smakosza? Słyszałem o Browarmii i De Brasil - czy to jedyne browary restauracyjne? Interesowałyby mnie również sklepy z porządnym piwnym asortymentem (a już najlepiej z zagranicznym). Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucek Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 (edited) Jest jeszcze Bierhalle. Ja bardzo polecam Czeską Basztę a sklep to np. Jola na Koszykowej. Edited December 6, 2011 by pucek Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 zerknij tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barą Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 Już zaglądałem. Liczę na to, że podzielicie się swoimi doświadczeniami, bo trochę tam tego jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 pojedź do bierhalle w Arkadii, powinien już być puszczony koźlak na restaurację. Warto go spróbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomX Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 miesiąc temu zrobiłem rajd po wszystkich browarach w Warszawie - najlepsze piwo w Bierhalle, najlepsze jedzenie w BrowArmi, najładniejsze kelnerki w Grill de Brasil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 miesiąc temu zrobiłem rajd po wszystkich browarach w Warszawie - najlepsze piwo w Bierhalle, najlepsze jedzenie w BrowArmi, najładniejsze kelnerki w Grill de Brasil ja taki miałem w piątek, ale ograniczyliśmy się do picia. Ale spróbowaliśmy w sumie 12 piw no i najlepsze w bierhalle chociaż w Browarmi też nie najgorzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts