Biznesy_Sopla_com Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Witajcie bracia i siostry.Bardzo się cieszę że trafiłem do was na forum. Rano Tyskie po 15.00 kolejne Tyskie i na dobranoc po 2 Tyskie. Dziś wyjątkowy dzień ponieważ mija dokładnie 3000 dni jak pije Tyskie. Według moich zapisek dwa razy zdarzyło mi się że wybrałem inną markę i to był błąd. Co tu napisać o sobie hmm ? Generalnie to wyglądam jak zamówiony i nieodebrany. Jestem Z-cą Administratora Forum Biznesy Sopla com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymiki Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Witaj na forum Strasznie Ci współczuję, że musisz dziennie 2 litry takich szczyn spożywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Oj aż nie wiem co napisać... Co Cię pchnęło do tak desperackiego kroku, że prawie 10 lat pijesz... tyskie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biznesy_Sopla_com Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 Witaj na forum Strasznie Ci współczuję, że musisz dziennie 2 litry takich szczyn spożywać. Jestem tutaj nowy na forum a ty zaczynasz jakieś personalne wycieczki.Każdy pije takie piwko jak mu pasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biznesy_Sopla_com Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 Oj aż nie wiem co napisać... Co Cię pchnęło do tak desperackiego kroku, że prawie 10 lat pijesz... tyskie Bo te piwo ma dusze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Witaj na forum Strasznie Ci współczuję' date=' że musisz dziennie 2 litry takich szczyn spożywać.[/quote'] Jestem tutaj nowy na forum a ty zaczynasz jakieś personalne wycieczki.Każdy pije takie piwko jak mu pasuje. Wydaje mi się, że jesteś jedyną osobą na tym forum, która z własnej i nieprzymuszonej woli pochłania takie ilości wyrobów piwopochodnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Panu już podziękujemy http://www.google.pl/#sclient=psy-ab&hl=pl&site=&source=hp&q=Biznesy_Sopla_com+&pbx=1&oq=Biznesy_Sopla_com+&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=459l459l0l808l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&fp=e2a6a26e7e8edbbf&biw=1366&bih=636 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artom Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 No nieźle- spamerzy wciąż aktywni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 No proszę, ten sam kolo na browar bizie cos ściemniał, że ma stare receptury na piwo po kolegi dziadku, który pracował w Czeskim browarze. A tu wyskakuje z Tyskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Witajcie bracia i siostry.Bardzo się cieszę że trafiłem do was na forum. Rano Tyskie po 15.00 kolejne Tyskie i na dobranoc po 2 Tyskie. Dziś wyjątkowy dzień ponieważ mija dokładnie 3000 dni jak pije Tyskie. Według moich zapisek dwa razy zdarzyło mi się że wybrałem inną markę i to był błąd. Co tu napisać o sobie hmm ? Generalnie to wyglądam jak zamówiony i nieodebrany. Jestem Z-cą Administratora Forum Biznesy Sopla com. Jak to u Ciebie ma się do domowego piwowarstwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts