Jump to content

Sklep z przekąskami do piwa

Recommended Posts

Witam,

trafiłem tu szukając firmy, która produkuje podkładki pod piwo i skorzystałem z Waszych sugestii i doświadczeń.

Przy okazji chciałem zaprosić Was do zaglądnięcia do naszego sklepu internetowego www.PiwnePrzekaski.pl z przekąskami do piwa.

Oferujemy m.in.:

- suszone mięso (wołowina, wieprzowina, kurczak, indyk, struś, antylopa, kudu)

- suszone rybki (dorsz, otol, sauryda, ostrobok, anchois)

- wędzone rybki (dorsz, otol, ostrobok)

- grillowane krewetki

- orzeszki (solone, niesolone, w bekonie, w papryce, macadamia, pistacje)

- i inne (mieszanka studencka, popcorn ziarno)

Serdecznie zapraszam!

Dla użytkowników forum specjalny rabat 10%, wystarczy podać ten kod: "7?d?4?f?7?f?5?7?a?b" podczas składania zamówienia!

Jednocześnie proszę o opinie w sprawie sklepu. Może chcielibyście, aby jakieś produkty się w nim znalazły.

Czekam na opinie.

Kamil

Edited by piwneprzekaski_pl

Rybki to mogą być akwariowe.

Po wejściu do danej kategorii nie wyświetlają się zdjęcia.

Nie przemawia do mnie amatorszczyzna w prezentacji produktu.Skoro stawiasz przekąski koło piwa, to niech to są przekąski a nie zapakowany towar.

Po wejściu do danej kategorii nie wyświetlają się zdjęcia.

u mnie nie ma tego prodblemu - sprawdze.

Nie przemawia do mnie amatorszczyzna w prezentacji produktu.Skoro stawiasz przekąski koło piwa, to niech to są przekąski a nie zapakowany towar.

w przyszlym tygodniu sie tym zajmiemy, lepsze zdjecia, z przekaskami w miseczkach :)

Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy, jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć, że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie :)

Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy, jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć, że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie :)

jestem skłonny na kolejne takie spotkanie podrzucić jakieś próbki kalmarów suszonych.

Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy' date=' jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć, że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie :)[/quote']

jestem skłonny na kolejne takie spotkanie podrzucić jakieś próbki kalmarów suszonych.

Super jestem fanem takich dań.....

Błagam nie podsuwaj mi takich pomysłów bo dzieci będą płakać....

Edited by Andy

Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy' date=' jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć' date=' że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie :)[/quote'']

Super jestem fanem takich dań.....

No daniem to ciężko nazwać, ciekawostką bardziej. Ale jeżeli Kamil ze sklepu powyżej może w ramach promocji coś podrzucić to czemu nie.