piwneprzekaski_pl Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 (edited) Witam, trafiłem tu szukając firmy, która produkuje podkładki pod piwo i skorzystałem z Waszych sugestii i doświadczeń. Przy okazji chciałem zaprosić Was do zaglądnięcia do naszego sklepu internetowego www.PiwnePrzekaski.pl z przekąskami do piwa. Oferujemy m.in.: - suszone mięso (wołowina, wieprzowina, kurczak, indyk, struś, antylopa, kudu) - suszone rybki (dorsz, otol, sauryda, ostrobok, anchois) - wędzone rybki (dorsz, otol, ostrobok) - grillowane krewetki - orzeszki (solone, niesolone, w bekonie, w papryce, macadamia, pistacje) - i inne (mieszanka studencka, popcorn ziarno) Serdecznie zapraszam! Dla użytkowników forum specjalny rabat 10%, wystarczy podać ten kod: "7?d?4?f?7?f?5?7?a?b" podczas składania zamówienia! Jednocześnie proszę o opinie w sprawie sklepu. Może chcielibyście, aby jakieś produkty się w nim znalazły. Czekam na opinie. Kamil Edited December 9, 2011 by piwneprzekaski_pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacki Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Do piwa jest fajny groszek w wazabi - ale taki prawdziwy, żeby trzech na raz się zjeść nie dało Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiuzeb Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Rybki to mogą być akwariowe. Po wejściu do danej kategorii nie wyświetlają się zdjęcia. Nie przemawia do mnie amatorszczyzna w prezentacji produktu.Skoro stawiasz przekąski koło piwa, to niech to są przekąski a nie zapakowany towar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwneprzekaski_pl Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Po wejściu do danej kategorii nie wyświetlają się zdjęcia. u mnie nie ma tego prodblemu - sprawdze. Nie przemawia do mnie amatorszczyzna w prezentacji produktu.Skoro stawiasz przekąski koło piwa, to niech to są przekąski a nie zapakowany towar. w przyszlym tygodniu sie tym zajmiemy, lepsze zdjecia, z przekaskami w miseczkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Nigdy nie testowałem takich suszonych wynalazków. Może warto kiedyś spróbować .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy, jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć, że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie Link to comment Share on other sites More sharing options...
piwneprzekaski_pl Posted December 9, 2011 Author Share Posted December 9, 2011 Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy, jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć, że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie jestem skłonny na kolejne takie spotkanie podrzucić jakieś próbki kalmarów suszonych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tieroo Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy' date=' jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć, że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie [/quote']jestem skłonny na kolejne takie spotkanie podrzucić jakieś próbki kalmarów suszonych. Super jestem fanem takich dań..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 (edited) Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy, jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć, że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie Błagam nie podsuwaj mi takich pomysłów bo dzieci będą płakać.... Edited December 9, 2011 by Andy Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ostatnio na spotkaniu w Strefie Piwa konsumowaliśmy' date=' jak ktoś to celnie powiedział "Suszonego Skalara z akwarium" i muszę powiedzieć' date=' że całkiem mi smakowało. Chociaż Leona twierdził, że to nie to samo co na Ukrainie [/quote'']jestem skłonny na kolejne takie spotkanie podrzucić jakieś próbki kalmarów suszonych. Super jestem fanem takich dań..... No daniem to ciężko nazwać, ciekawostką bardziej. Ale jeżeli Kamil ze sklepu powyżej może w ramach promocji coś podrzucić to czemu nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosek Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Mi ta rybka pachniała jak karma dla rybek akwariowych. Raczej fanem tego zapachu nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Mi ta rybka pachniała jak karma dla rybek akwariowych. No dokładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 próbowałem parę ukraińskich wynalazków i te suszone ryby dają po prostu zgniłą rybą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts