balum Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Witam Ja Was już trochę znam, więc najwyższy czas się przedstawić. Na imię mam Michał, doświadczenie piwowarskie mam w zasadzie żadne ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni. Ostatnio koleżanka małżonka sprawiła mi w prezencie urodzinowym zestaw dla początkującego i lada dzień nastawię swoją pierwszą warkę. Zacznę oczywiście od brew-kitów ale nie zamierzam na nich poprzestać. Oprócz piwa mam już pewne doświadczenia w domowej produkcji wędlin, podjąłem także próby robienia serów podpuszczkowych. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magneto Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Witaj Michale, cieszy mnie to, że jest nas coraz więcej! Powodzenia na piwnym szlaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Witam z Kujaw - ja też jestem od serów Powodzenia w piwowarzeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Witam... Ostatnio koleżanka małżonka sprawiła mi w prezencie urodzinowym zestaw dla początkującego i lada dzień nastawię swoją pierwszą warkę. ... Witaj, Dawno wyszedłeś za mąż?? hihi Pozdrowienia dla żony i jej koleżanki Zostaw puchy.... kieruj się w stronę zacierania! Powodzenia w nowym hobby! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Witam nowego piwowara domowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusterko87 Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Ja również witam Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Witam Ostatnio koleżanka małżonka sprawiła mi w prezencie urodzinowym zestaw dla początkującego i lada dzień nastawię swoją pierwszą warkę. Nie wiedziała co czyni Pozdrawiam i powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Witam i pozdrawiam z Rydułtów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts