czesiek1102 Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 (edited) Nie było tematu Edited January 10, 2012 by czesiek1102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czesiek1102 Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 (edited) nie było tematu Edited January 10, 2012 by czesiek1102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasintus Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Mam nadzieję, że nikt Wam nie da ani grosza. Moja rada: przejedź się do najbliższego marketu budowlanego, wybierz największy młotek i trzepnij się mocno w głowę. Może mózg Ci wróci na miejsce. Sojer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 To jest po prostu kpina. Moja rada jest taka nie pokazujcie się z tym na forach piwowarskich. Może jakiś onet, joemonster, gdzie ludzie nie wiedzą jak wygląda piwowarstwo domowe, bo ładując nam takie teksty tylko sprawiacie, że nóż się w kieszeni otwiera. Wstyd mi, że jesteście z PWr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kretu Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 (edited) Jaki fajny program . Prawie wszyscy chcą laptopa. Jak dla mnie kpina wasz projekt również. Cholera też bym chciał żeby mi za wszystko zapłacili. Rozumiem jakiś ciekawy temat magisterki i potrzebne pieniądze na jej realizację. Ale brać kasę na warzenie piwa i mówić że to wspomaganie nauki (ale wśród samych próśb o laptopa nie jest tak źle). Najgorsze że dla osoby nic nie wiedzącej o piwowarstwie pokazuje je jako coś drogiego. Potrzebujecie dofinansowanie żeby móc to robić i to nie małe bo 5tyś. Ja za jedną trzecią tej kwoty mam zestaw do warzenia z palnikiem i chłodnicą + prawie gotowy HERMS z nierdzewki + zestaw kegów na 100l. No chyba że w tej kwocie jest wycieczka do belgi i próbowanie piw ale wtedy trzeba było to opisać "Wycieczka do Belgi i degustacja piwa dla dwóch osób oraz kilka gadżetów do piwowarstwa" Cholera przydałby się nowy laptop studentem jeszcze jestem może się zgłoszę Edited January 10, 2012 by kretu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Byście się chociaż przyłożyli do napisania czegoś sensownego. Tu ślepy i głuchy zauważy, że chodzi wam o znalezienie łosia, który da wam pieniądze na kupno sprzętu. Pomijam kwestie merytoryczne ogłoszenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 eee, tam, jak są frajerzy, którzy dają kasę to trzeba golić frajerów Niestety, takie czasy, że uczy się młodzież żebractwa a nie pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 ja swoją inżynierkę piszę o piwie i nie dostałem na ten cel ani grosza z uczelni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Mój kolega w ramach pracy magisterskiej zbudował HERMS. Za prywatne pieniądze, sprzęt został na uczelni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Mój kolega w ramach pracy magisterskiej zbudował HERMS. Za prywatne pieniądze, sprzęt został na uczelni. Poza tematem: To może ten z podziemi UR z Krakowa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Poza tematem: To może ten z podziemi UR z Krakowa ? Raczej nie, chodzi o SGGW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiaderny Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 No i są Panowie na JoeMonster.org tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 No i wygrali: http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,11059589,Wygrali_stypendium__Pieniadze_przeznacza_na_browar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Jest takie powiedzenie, że co drugi ma szczęście. Dobrali się w parę i wygrali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 Gratulacje ! A jednak piwowarstwo dobrze się sprzedaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 W TVNie była zapowiedź reportażu w wiadomościach dziś o 19:00. Oczywiście o w/w stypendium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czilajn Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 http://www.tvn24.pl/28377,1733838,0,1,male-piwo,fakty_wiadomosc.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts