Jump to content

Konkurs Stypendium z Wyboru, prośba o pomoc

czesiek1102

Recommended Posts

• 3 weeks later...

To jest po prostu kpina. Moja rada jest taka nie pokazujcie się z tym na forach piwowarskich. Może jakiś onet, joemonster, gdzie ludzie nie wiedzą jak wygląda piwowarstwo domowe, bo ładując nam takie teksty tylko sprawiacie, że nóż się w kieszeni otwiera. Wstyd mi, że jesteście z PWr. :monster:

Jaki fajny program :D . Prawie wszyscy chcą laptopa. Jak dla mnie kpina wasz projekt również. Cholera też bym chciał żeby mi za wszystko zapłacili. Rozumiem jakiś ciekawy temat magisterki i potrzebne pieniądze na jej realizację. Ale brać kasę na warzenie piwa i mówić że to wspomaganie nauki (ale wśród samych próśb o laptopa nie jest tak źle).

Najgorsze że dla osoby nic nie wiedzącej o piwowarstwie pokazuje je jako coś drogiego. Potrzebujecie dofinansowanie żeby móc to robić i to nie małe bo 5tyś. Ja za jedną trzecią tej kwoty mam zestaw do warzenia z palnikiem i chłodnicą + prawie gotowy HERMS z nierdzewki + zestaw kegów na 100l. No chyba że w tej kwocie jest wycieczka do belgi i próbowanie piw ale wtedy trzeba było to opisać "Wycieczka do Belgi i degustacja piwa dla dwóch osób oraz kilka gadżetów do piwowarstwa"

Cholera przydałby się nowy laptop studentem jeszcze jestem może się zgłoszę :)

Edited by kretu

Byście się chociaż przyłożyli do napisania czegoś sensownego. Tu ślepy i głuchy zauważy, że chodzi wam o znalezienie łosia, który da wam pieniądze na kupno sprzętu. Pomijam kwestie merytoryczne ogłoszenia.

• 3 weeks later...