plaster Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Nie widziałem, żeby ktoś o tym wspominał, więc wklejam. Marketingowo - genialne posunięcie. Piwo domowe prosto z koncernu. Artykuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Tak.. trafny tytuł jak diabli w tym artykule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmur Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 O GCh nikt nie wspominał? Raczej bardzo kiepsko szukałeś . Ale tytuł fakt do kitu. Piwo domowe to nie jest, na bazie receptury piwowara domowego i owszem ale przecież uwarzone w browarze a nie w domu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Nie widziałem, żeby ktoś o tym wspominał, więc wklejam. Marketingowo - genialne posunięcie. Piwo domowe prosto z koncernu. Artykuł Łałłłłłłłłłł Link to comment Share on other sites More sharing options...
czilajn Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 (edited) Nie śmiejcie się tylko pokażcie! Może kolega zagubiony bardzo jest. O GCh choćby tu masz: http://www.piwo.org/...ona-2011-w-bbz/ I w galerii ale to po świętach obejrzysz. Edited December 24, 2011 by czilajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaster Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Nie śmiejcie się tylko pokażcie! Może kolega zagubiony bardzo jest. O GCh choćby tu masz: http://www.piwo.org/...ona-2011-w-bbz/ I w galerii ale to po świętach obejrzysz. Łeee <rumieniec>... no to odkryłem Amerykę. Na swoje usprawiedliwienie mam fakt że jak się nie śledziło wątku od początku, to przy 13 stronie nie dojdzie się o czym on jest jakieś szklanki, jakaś mafia na allegro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 jak się nie śledziło wątku od początku, to przy 13 stronie nie dojdzie się o czym on jest jakieś szklanki, jakaś mafia na allegro... Pieron wie co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts