sp5 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Witam serdecznie Zapytanie, nie chcę zawracać głowy, wiadomo jak jest przy wdrożeniach czy galeria jeszcze nie działa, czy też jest to problem z moim kontem [#107187] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza. Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Witam serdecznie Zapytanie, nie chcę zawracać głowy, wiadomo jak jest przy wdrożeniach czy galeria jeszcze nie działa, czy też jest to problem z moim kontem [#107187] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza. Pozdrawiam Piotr Czytać i czekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Tak, to jest troszkę bardziej skomplikowany proces (nie powiem - są problemy), stąd nie zabrałem się za niego jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archivi Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 a jak wygląda sprawa fotek umieszczonych na forum? one były pobierane z galerii i z nimi też jest problem? Przeglądam stare posty gdzie powinno być dużo fotek, a nic nie ma... i pytanko czy jest szansa że to wróci? Przykładowe posty: http://www.piwo.org/topic/3628-podlaczenie-chlodnicy-do-kranu/ http://www.piwo.org/topic/3228-wydajniejszy-rozlew-butelkowy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 I jak tam Tomku z galerią. Czy są jakieś szanse i kiedy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Rozmawiałem dziś z Tomkiem i teraz jest zarobiony, ale do końca stycznia ma być wszystko zapięte. Ja i tak jestem pełen podziwu że migracja poszła w miarę sprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts