Pieron Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 29 stycznia w Herbaciarni Atabreh w Rudzie Śląskiej N. Bytom odbędzie się pokaz warzenia piwa. Start o 16-tej. Chętnych serdecznie zapraszamy. Warzyć będziemy piwo pszeniczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 To trudne pytanie zadam. Ile godzin Wam schodzi na taki pokaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 To trudne pytanie zadam. Ile godzin Wam schodzi na taki pokaz? Ok.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Pytałem z ciekawości (obstawiając właśnie 5-6 godzin), bo w zasadzie nudno przy takim warzeniu i utrzymać widza tyle czasu może być trudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Ci co chcą się nauczyć posiedzą te 5 godzin. Nikt się nudzić nie będzie. Będzie wiele tematów dot. "technologii" do omówienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Pytałem z ciekawości (obstawiając właśnie 5-6 godzin), bo w zasadzie nudno przy takim warzeniu i utrzymać widza tyle czasu może być trudno. Przy darmowym browarku to i posiedzą 10 godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Była mowa o pokazie a nie darmowym piwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 5h to nieraz za mało czasu aby odpowiedzieć na wszystkie pytania laika, jednego a co dopiero jak jest ich więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coelian Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 5 godzin mało czy nie.... ktoś średnio (mało) zainteresowany przyjdzie, wypije piwo, poogląda i wyjdzie po godzinie. "Ukryty forumowicz" będzie siedział te 5 godzin i będzie już wiedział o co pytać... Przyjdzie by zobaczyć na własne oczy magiczny i tajemny proces zacierania. I stwierdzi, że to proste.... tylko zawsze instrukcje pisane są tak, że człowiekowi wydaje się to strasznie skomplikowane i całkowicie nie do zrobienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Taką mikro fotkę znalazłem Jest Adaś a i Jacek na drugim planie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Ciekawe, czy wszyscy z plakatu będą jutro warzyć w Rudzie Śl. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Ciekawe, czy wszyscy z plakatu będą jutro warzyć w Rudzie Śl. ? Widzę, że się załapałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
szop007 Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Nie ukrywam, że jestem trochę zaskoczony, dobrze, że Gabi też będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 I chyba Jacek K. ale głowy nie dam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted January 27, 2012 Share Posted January 27, 2012 Nie jestem na plakacie, ale postaram sie być obecny. Tylko nie wiem kiedy czy 29-01-2012 godz. 16.00, czy wg plakatu 28-01-2012 godz. 16.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 pokaz jest dzisiaj, coś mi się pomyliło przy wklepywaniu. Jacek, przepraszam, że tam się znalazłeś - było to omyłkowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 (edited) dobrze, że Gabi też będzie :D Gabi nie będzie, bo jej się dni pomyliły . Edited January 28, 2012 by Gabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 pokaz jest dzisiaj, coś mi się pomyliło przy wklepywaniu Już myślałam, że mam sklerozę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts