Marusia Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 (edited) Witajcie, zamieszczam tego posta w dziale "sklepy", aczkolwiek planowana inwestycja jest czymś szerszym - wyjaśnienie poniżej:-) Panie i Panowie, poniżej załączam linkę do ankiety, za której wypełnienie będę dozgonnie wdzięczna Ankieta ma na celu zbadanie zapotrzebowania naszej coraz liczniejszej braci piwowarskiej, oraz braci jeszcze nie piwowarskiej, ale chcącej dołączyć do tego grona na m.in. specjalistyczne szkolenia i sklep z surowcami i sprzętem. Byłby to ośrodek zarówno internetowy, jak i stacjonarny - szkolenia, warsztaty praktyczne + sklep w jednym miejscu. Lokalizacja: Wrocław, ale proszę o odpowiedzi nie tylko z Wrocławia, gdyż ośrodek też będzie realizował szkolenia w innych miejscowościach, jeśli będzie takie zapotrzebowanie. Proszę też o komentarze do ankiety w tym temacie. Wasze http://www.ankietka.pl/survey/show/id/18897/piwowarstwo-domowe.html Edited December 15, 2008 by Marusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 (edited) Ta ankieta jest niepelna w czesci z jakiego wojewodztwa nie ma wyboru: województwo brytyjskie Edited December 16, 2008 by Makaron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam5 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Z tego co widzę to ankieta zawęża grono osób chętnych do jej wypełnienia do 55 roku życia. Bardzo mi przykro jestem w grupie powyżej tego ostatniego przedziału. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thobeta Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 oooo Marusiaaaaa to jest gafa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaronVonZuk Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Wypełniłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wassyl Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Wypełnione i skomentowane - czekam na sumaryczne wyniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerdzio Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Mnie to nie dotyczy (69) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Nie myślałem, że czas aż tak szybko leci jeszcze tydzień temu bym się zmieścił. Szkoda, że tak wcześnie się urodziłem. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 Cześć, już na browar.bizie przepraszałam, ankietę układał młody człowiek, któremu widocznie 55 lat wydawało się jakąś może magiczną liczbą, co, oczywiście nie usprawiedliwia tego, że nie zauważyłam błędu. Ja osobiście nie zamierzam rzucać warzenia za te parę lat:D Postaramy się naprawić babola:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek258 Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Witam, chciałbym poinformować że granica wiekowa została już zmieniona, toteż zapraszam już wszystkich do wypełnienia ankiety, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thobeta Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Witajcie, zamieszczam tego posta w dziale "sklepy", aczkolwiek planowana inwestycja jest czymś szerszym - wyjaśnienie poniżej:-) Panie i Panowie, poniżej załączam linkę do ankiety, za której wypełnienie będę dozgonnie wdzięczna Ankieta ma na celu zbadanie zapotrzebowania naszej coraz liczniejszej braci piwowarskiej, oraz braci jeszcze nie piwowarskiej, ale chcącej dołączyć do tego grona na m.in. specjalistyczne szkolenia i sklep z surowcami i sprzętem. Byłby to ośrodek zarówno internetowy, jak i stacjonarny - szkolenia, warsztaty praktyczne + sklep w jednym miejscu. Lokalizacja: Wrocław, ale proszę o odpowiedzi nie tylko z Wrocławia, gdyż ośrodek też będzie realizował szkolenia w innych miejscowościach, jeśli będzie takie zapotrzebowanie. Proszę też o komentarze do ankiety w tym temacie. Wasze http://www.ankietka.pl/survey/show/id/18897/piwowarstwo-domowe.html Marusia czy jakieś wnioski dotyczące sklepu piwowarskiego we Wrocławiu są już wyciągnięte. Możemy się spodziewać że coś powstanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 Cześć, już niebawem się dowiesz wszystkiego, a dokładnie to 1 marca:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfronik Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 (edited) Cześć, już niebawem się dowiesz wszystkiego, a dokładnie to 1 marca:-) A dziś 1 marca. Edited March 1, 2009 by cyfronik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Cześć, już niebawem się dowiesz wszystkiego, a dokładnie to 1 marca:-) A dziś 1 marca. No bo to będzie dziś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 No kruca bomba, niestety, przygotowania są masakryczne, zatem jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik (piątek z Pankracym zacznie się kręcić). Bardzo niecierpliwych zapraszam na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 No niestety, niemiłe dobrego początki - jeszcze trochę pracy nas czeka, zatem jeszcze kolejną chwileczkę trzeba poczekać. Ja już się nie mogę doczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
2artur2 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Na pewno będzie to na Dzień Kobiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 No niestety nie, z przyczyn niezależnych ode mnie potrwa to jeszcze jakiś czas. Nie podaję już nawet żadnego terminu, bo może być różnie. Ale do końca marca się zmieścimy:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
2artur2 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 To może na Pierwszy Dzień Wiosny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thobeta Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Nie chce nic mówić byle nie 1 kwietnia bo to jakieś jaja mogą być ahhahahah :lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Nie chce nic mówić byle nie 1 kwietnia bo to jakieś jaja mogą być ahhahahah :lol::lol: No co ty... jaja to będą dopiero 12-13.04. Sorry, nie mogłem się powstrzymać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts