Jump to content

Coś nowego dla piwowarów:-)

Recommended Posts

Witajcie,

zamieszczam tego posta w dziale "sklepy", aczkolwiek planowana inwestycja jest czymś szerszym - wyjaśnienie poniżej:-)

Panie i Panowie, poniżej załączam linkę do ankiety, za której wypełnienie będę dozgonnie wdzięczna Ankieta ma na celu zbadanie zapotrzebowania naszej coraz liczniejszej braci piwowarskiej, oraz braci jeszcze nie piwowarskiej, ale chcącej dołączyć do tego grona na m.in. specjalistyczne szkolenia i sklep z surowcami i sprzętem. Byłby to ośrodek zarówno internetowy, jak i stacjonarny - szkolenia, warsztaty praktyczne + sklep w jednym miejscu. Lokalizacja: Wrocław, ale proszę o odpowiedzi nie tylko z Wrocławia, gdyż ośrodek też będzie realizował szkolenia w innych miejscowościach, jeśli będzie takie zapotrzebowanie.

Proszę też o komentarze do ankiety w tym temacie. Wasze :lol:

http://www.ankietka.pl/survey/show/id/18897/piwowarstwo-domowe.html

Edited by Marusia

Z tego co widzę to ankieta zawęża grono osób chętnych do jej wypełnienia do 55 roku życia. Bardzo mi przykro jestem w grupie powyżej

tego ostatniego przedziału. :lol:

Pozdrawiam.

Cześć, już na browar.bizie przepraszałam, ankietę układał młody człowiek, któremu widocznie 55 lat wydawało się jakąś może magiczną liczbą;), co, oczywiście nie usprawiedliwia tego, że nie zauważyłam błędu. Ja osobiście nie zamierzam rzucać warzenia za te parę lat:D

Postaramy się naprawić babola:)

• 2 months later...
Witajcie,

zamieszczam tego posta w dziale "sklepy", aczkolwiek planowana inwestycja jest czymś szerszym - wyjaśnienie poniżej:-)

Panie i Panowie, poniżej załączam linkę do ankiety, za której wypełnienie będę dozgonnie wdzięczna Ankieta ma na celu zbadanie zapotrzebowania naszej coraz liczniejszej braci piwowarskiej, oraz braci jeszcze nie piwowarskiej, ale chcącej dołączyć do tego grona na m.in. specjalistyczne szkolenia i sklep z surowcami i sprzętem. Byłby to ośrodek zarówno internetowy, jak i stacjonarny - szkolenia, warsztaty praktyczne + sklep w jednym miejscu. Lokalizacja: Wrocław, ale proszę o odpowiedzi nie tylko z Wrocławia, gdyż ośrodek też będzie realizował szkolenia w innych miejscowościach, jeśli będzie takie zapotrzebowanie.

Proszę też o komentarze do ankiety w tym temacie. Wasze ;)

http://www.ankietka.pl/survey/show/id/18897/piwowarstwo-domowe.html

Marusia czy jakieś wnioski dotyczące sklepu piwowarskiego we Wrocławiu są już wyciągnięte. Możemy się spodziewać że coś powstanie ?

Cześć, już niebawem się dowiesz wszystkiego, a dokładnie to 1 marca:-)

A dziś 1 marca.

Edited by cyfronik

No kruca bomba, niestety, przygotowania są masakryczne, zatem jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik (piątek z Pankracym zacznie się kręcić:lol:). Bardzo niecierpliwych zapraszam na PW :)

No niestety, niemiłe dobrego początki - jeszcze trochę pracy nas czeka, zatem jeszcze kolejną chwileczkę trzeba poczekać. Ja już się nie mogę doczekać:)

No niestety nie, z przyczyn niezależnych ode mnie potrwa to jeszcze jakiś czas. Nie podaję już nawet żadnego terminu, bo może być różnie. Ale do końca marca się zmieścimy:D

Nie chce nic mówić byle nie 1 kwietnia bo to jakieś jaja mogą być ahhahahah :P:lol::D:lol:

No co ty... jaja to będą dopiero 12-13.04. ;)

Sorry, nie mogłem się powstrzymać. :)