kamil80 Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Dzień dobry! Mam na imię Kamil, mieszkam w Krakowie ale od kilkunastu dni jestem nieosiągalny bo kompletnie wciągnęła mnie lektura tego forum. W końcu wypada się przywitać, więc jestem i pozdrawiam wszystkich warzących. Nie ukrywam, że chodzi mi po głowie domowa warka, ale zanim zacznę muszę rozwiać jeszcze kilka wątpliwości, ale o tym w innym wątku. Pozdrawiam, Kamil Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Witaj na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Cześć Witam Krakusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Cześć Kamil, nie zastanawiaj się tylko bierz się do warzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szwed Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Witam na forum. Nie opieraj sie zbytnio tyko pozwól sie wciągać na całego Właśnie popełniłem tysięcznego posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
eslord Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Witam na pokladzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiaderny Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Cześć! Do warzenia przystąp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pieddro Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Fajnie że trafiłeś na to forum, dla mnie było od początku naprawdę pomocne jak nie-wiem-co. Życzę tego samego i samych udanych piw. Edited May 10, 2012 by pieddro Link to comment Share on other sites More sharing options...
emcede Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Witaj kolego !!! Czytając forum komepletuj sobie podstawowy sprzęt a zanim się obejżysz, będziesz czytał forum ze szklaneczką własnego piwka I tego życzę ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubuś Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Witam. Szkoda czasu na rozmuślanie , trza warzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holbers Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Witaj i powodzenia. Na początku miałem wątpliwości od groma. Teraz sporadycznie. Czytaj, pytaj. Tu fajni ludzie są i każdemu pomogą i jak się dołożysz, to sukces murowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepek84 Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Witam sąsiada ! Powodzenia w pierwszej warce. Służę pomocą jeśli będzie takowa potrzebna. Pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts