Mikas86 Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Witam. Kiedy można się spodziewać amerykańskich chmieli z 2019r?Wysłane z mojego DUB-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quraqus Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 31 minut temu, Mikas86 napisał: Witam. Kiedy można się spodziewać amerykańskich chmieli z 2019r? Wysłane z mojego DUB-LX1 przy użyciu Tapatalka W zeszłym roku dotarły, o ile dobrze pamiętam pod koniec lutego. W dniu 17.01.2020 o 22:05, Mibor napisał: Kolejne zamówienie i po raz kolejny @quraqus pokazał swój kunszt w pakowaniu przesyłek. To jest zdecydowanie mój sklep pierwszego wyboru. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Skwira Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Witam. Dotarła już dostawa świeżych WLP? Czy będą wlp830? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quraqus Posted January 30, 2020 Author Share Posted January 30, 2020 2 godziny temu, Marcin Skwira napisał: Witam. Dotarła już dostawa świeżych WLP? Czy będą wlp830? Witam, będą. Proszę o kontakt ze sklepem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cen16 Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Sklep cały czas trzyma bardzo wysoki poziom. Rozsądne ceny, expresowa wysyłka, pancerne zapakowanie, 110% zgodność z zamówieniem, 0 problemów. POLECAM WSZYSTKIM!!! P.S. Bardzo dziękuje za to, o co prosiłem w uwagach do zamówienia 007. Pozdrawiam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobieslaw Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Nie wiem, czy ktoś widział, ale obecnie na chyba cały asortyment jest 3% upust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlosz Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 15 godzin temu, sobieslaw napisał: Nie wiem, czy ktoś widział, ale obecnie na chyba cały asortyment jest 3% upust. Upust jest w alepiwo indywidualny po osiągnięciu odpowiedniej sumy wcześniejszych zamówień sobieslaw 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobieslaw Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 7 godzin temu, majlosz napisał: Upust jest w alepiwo indywidualny po osiągnięciu odpowiedniej sumy wcześniejszych zamówień A to w takim razie sorry za zamieszanie... Nie pomyślałem, żeby spojrzeć niezalogowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojen Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Na Facebook powstała grupa Alepiwo https://www.facebook.com/groups/alepiwo/ Warto się zapisać. Na grupie można zadawać pytania i dyskutować na tematy związane z warzeniem piwa w domu jak również z działalnością samego sklepu. Polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekGaaD Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 (edited) Również polecam Edited September 7, 2020 by WojtekGaaD Błąd na smartfonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 (edited) Przed chwilą przeglądarka powiedziała mi tak: Cytat Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.alepiwo.pl. Jak u was? edit: już działa Edited June 1, 2020 by zasada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roofman Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 U mnie działa. Masz aktualną wersję FF? 30 maja wygasł jeden z głównych certyfikatów SSL. Niektóre witryny, niewspierane przeglądarki nie nawiążą połączenia TLS/SSL często aktualnie wymuszanego przez strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrados78 Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Po raz kolejny jestem miło zaskoczony otrzymaną przesyłką. Na szczególną pochwałę zasługuje sposób zapakowania drożdży płynnych. Sklep dołożył specjalną saszetkę chłodzącą i zapakował w 3 warstwy folii termoizolacyjnej. Drożdże spędziły tylko 24 h w rękach kurierów. Dzięki takim zabiegom z pewnością nic złego im się nie przydarzyło. Dzięki i wielki plus!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wajcha Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Zamieszczam informację z oficjalnego profilu FB sklepu AlePiwo: Drodzy klienci, niestety ze względów zdrowotnych jestem zmuszony wstrzymać całkowicie pracę sklepu. Nie wiem, ile potrwa przerwa, oby była jak najkrótsza. Za niezrealizowane zamówienia będzie oczywiście zwrot środków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drapichrust Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Słyszałem, że wypadek samochodowy.Szybkiego powrotu do zdrowia i działalności mega sklepu!Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarzyn_waleczny Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Kurde moj ulubiony sklep zamkniety. Szybkiego powrotu do zdrowia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billy the Kid Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Najlepszy sklep w jakim kupowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misieq12 Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sklep już jest ponownie otwarty! ? marek-, Jarzyn_waleczny and Gawron 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mibor Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 (edited) Dziś odebrałem kolejne zamówienie, w tym dżdże płynne. Denerwowałem się bo paczka jeździła na busie od 8:15 do 16 i to pomimo, że inna paczka została wcześniej wrzucona do skrytki... Paczka szybko odebrana i do domu. Przy otwarciu od razu wiadomo gdzie były drożdże, solidne zawiniątko ze streczu, worka z folią aluminiową (złożony x2), kolejnej warstwy streczu, pianka i znowu strecz, żelowy wkład chłodzący (ciągle zimny) i ostreczowane opakowanie drożdży z FM. Fiolka w środku przyjemnie chłodna więc drożdżakom na pewno się nic nie stało. Dziękuję, dobra robota!!! ? Edited July 1, 2021 by Mibor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quraqus Posted October 30 Author Share Posted October 30 Witam, informuję, że sklep kończy swoją działalność. Być może będzie nowy właściciel (rozmowy trwają). Po 11 latach działalności dziękuję wszystkim klientom. Gdyby ktoś zechciał kontynuować i chciałby odkupić sklep zapraszam do rozmowy (jeszcze nie jest sprzedany!). Dane do kontaktu na stronie sklepu. Konstoi, cml, sihox and 4 others 1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted October 30 Share Posted October 30 @quraqus strasznie to smutne. Jako klient bardzo dziękuję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted October 30 Share Posted October 30 Szkoda Piotrze, zamyka się sklep ze starej gwardii buber 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted October 30 Share Posted October 30 Szkoda straszna. Był to przez długi czas mój główny sklep... Współpraca z właścicielem wzorowa. PozdrawiamWysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cml Posted November 2 Share Posted November 2 przez długi czas jedyny sklep, z którego kupowałem 😢 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted November 2 Share Posted November 2 5 godzin temu, cml napisał(a): przez długi czas jedyny sklep, z którego kupowałem 😢 U mnie podobnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts