wena Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 (edited) Śląski Oddział PSPD zaprasza Piwowarki i Piwowarów na spotkanie w dniu 24-08-2012 (piątek). Temat przewodni PORTER BAŁTYCKI. Krótki wykład na temat portera wygłosi JKocurek. Po wykładzie degustacja naszych porterów oraz innych piw. Będzie to taki mały wstęp do Brackiej Jesieni 2012. Spotkanie odbędzie się w Domu Przyjęć WENUS w Chorzowie ul. Janasa 13 (teren bazy samochodowej) Koszt 30 zł. od osoby. Kwota ta w całości przeznaczona jest na katering. Zapisy i płatność przelewem do dnia 20-08-2012r. Nr konta podany zostanie na PW. Będzie to pierwsze spotkanie, ale mam nadzieję, że bedą się odbywać cyklicznie np. co kwartał. Lista chętnych wena + 1/2 weny Ignac + Angela Gabi + Pedro Pieron + 2 osoby Przemyss prusak ronin210 crocco shayboos diebels? Dziadek pavulonek Marekch2 + 1 osoba Szwed Jejski drozd + 1 romanoff Kasanga Czeki Pablo Edited August 18, 2012 by wena marekch2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Jeszcze się nie odezwałam, a już jestem zapisana . Szkoda tylko,że nie mamy portera . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 GABI - Ty jako zdyscyplinowany członek (w..) z obowiązku musisz być. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 GABI - Ty jako zdyscyplinowany członek (w..) z obowiązku musisz być. :D Zapomniałam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeki Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Jeśli zmiana w pracy pozwoli to przyjadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Jeśli zmiana w pracy pozwoli to przyjadę Ty już masz obowiązek spotkania i zapisuj się powoli do PSPD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Serdecznie zapraszamy wszystkich piwowarów domowych. Warto się spotkać, pogadać i posmakować dobrego piwa .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Wolni piwowarzy też mogą czuć się zaproszeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted July 24, 2012 Share Posted July 24, 2012 Cześć Wolni piwowarzy też mogą czuć się zaproszeni? Przecież Wena nic nie pisał że są jakieś ograniczenia, oczywiście że mogą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Wolni piwowarzy też mogą czuć się zaproszeni? Wprawdzie BIELOK już naisał, ale chcę potwierdzić. ZAPROSZENIE JEST SKIEROWANE DO WSZYSTKICH PIWOWAREK I PIWOWARÓW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 Jako że do Chorzowa nie mam daleko, więc zgłaszam chęć udziału w spotkaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Jesteś dopisany. Lista jest w pierwszym poście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crocco Posted July 25, 2012 Share Posted July 25, 2012 No i moja piykno mi pedziała-A jedź se ! Tóż i byda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Jak cza to cza - jesteś dopisany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 Ale cisza w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shayboos Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Poproszę mnie dopisać. Co prawda jeszcze muszę przeforsować urlop w ten dzień bo akurat nocna zmiana, oraz uzupełnić zapasy bo piwnica pusta ale co tam. Być trzeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 27, 2012 Author Share Posted July 27, 2012 Mówisz i masz. Jesteś z nami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek Posted July 30, 2012 Share Posted July 30, 2012 Dziadek też chce być na spotkaniu.Zapiszcie mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 30, 2012 Author Share Posted July 30, 2012 Zostałeś dopisany Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavulonek Posted August 2, 2012 Share Posted August 2, 2012 Byda cylowoł tak, coby sam dotrić Ino jeszcze niy wiym czy som, czy lepszo połowa tyż wezna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Lepij weź drugo połowa, lepij się do chaty wraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Dopisałem Cię do listy. Jak się zmieni + lepsza połowa daj znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateos Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Byda cylowoł tak, coby sam dotrić Ino jeszcze niy wiym czy som, czy lepszo połowa tyż wezna Hej, jedziesz samochodem i będziesz miał wolne miejsce?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekch2 Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 A mnie też możesz dopisać i moją małżonkę (degustatorkę porterów), o której się zaczyna spotkanie? czy zapłacić mogę na miejscu? czy ktoś jedzie z rejonów Gliwic? dorzucę się do paliwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 Marekch2 będę jechał autem, więc mogę Was zabrać, nie ma problemu, a zawsze będzie raźniej. Może i moją małżonkę uda mi się wyciągnąć to i kierowca by był Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts