Jejski Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Rozmawiałem wczoraj z Makaronem na SKYPE. W trakcie rozmowy okazało się że u siebie spotyka się z piwowarami co miesiąc, wymieniając się doświadczeniami, piwami i degustując produkcję własnych browarów. Chciałbym zaproponować spotkanie we większym gronie niż dwie osoby, najlepiej cykliczne. Na miejsce spotkania proponuję "Pub pod Spodkiem". Miejsce w centrum Katowic, dworce są blisko i parkingi też. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać. Myślę że z właścicielem się dogadam w temacie imprezy na którą ludzie przyjdą z własnym piwem. Jak poczęstujemy szefa to może przybędzie nam następny piwowar . Co Wy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Popieram.Dobry pomysł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winorobek Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 W Katowicach odbywają się Zloty Górnośląskie, które są organizowane 2 razy w roku, a w tym dojdzie jeszcze jedna ciekawa impreza Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Dobry pomysł jestem za. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
winorobek Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Piwowarzy są zawsze zapraszani ale wykazują najmniejszą liczebność Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrapek Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Dobry pomysł! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 No to niech ktos rzuci date spotkania. Ja na 99,9% sie nie pojawie, ale zawsze jest tak ze ktos zaczac musi pierwszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
winorobek Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Spokojnie, jak już będzie na tyle daleko, to podam datę, narazie muszę wszystko zorganizować Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekKocurek Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ja też się bym przyłączył. Dziwne, że się tu jeszcze MWA nie wpisał:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryush Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Dziwne, że się tu jeszcze MWA nie wpisał :rolleyes: Wpisał się, wpisał. Tylko jako pieron Fajna idea spotkania. Ze względu na odległość nie pojawię się Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 MWA, a to Ci PIERON. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 MWA, a to Ci PIERON. JK W końcu został oficjalnie zdemaskowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekKocurek Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Wpisał się, wpisał. Tylko jako pieron To, że Adaś, vel MWA, vel Pieron jest na tym forum to wiem. Mnie chodziło o to, że nie wpisał się w tym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Już się wpisuję. Ostatnio nie nadążam z tematami-czasem uciekają. Piszę się oczywiście w dogodnym terminie.:cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts