Jump to content

Łuska ryżowa


Raczek

Recommended Posts

Jestem w trakcie zacierania Dyniowego Ale. Ktoś pisał że strasznie mozolnie idzie filtracja więc zakupiłem 250g łuski ryżowej nigdy nie stosowałem łuski i mam pytanie śrutuje się to czy nie ?? Zaparza wrzątkiem przed dodaniem czy pod koniec zacierania tak wsypuje do zacierania ?

Link to comment
Share on other sites

Wydaje mi się że tak samo jak inne łuski:

http://www.piwo.org/...page__hl__łuska

http://www.piwo.org/...__łuska__st__40

Po zacieraniu namocz, ją aż opadnie na dno i broń boże nie śrutuj!

Edited by Undeath
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.