alealex Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Witam nowych jak ja uzytkownikow i starych zacieraczy. W kilku slowach mowiac warze (piwo) od ponad roku zaczalem jak wiekszosc od brupakow, przez extrakt, a nastepny krok zacieranie. Mam nadzieje, ze to forum pomoze mi w dalszych krokach. Tyle na przywitanie, pozdrawiam, Alealex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershi Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Witam i samych udanych warek życzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Witaj na forum Rozumiem z wpisu, że kolega zaczynał poza granicami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
GBLS Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Witaj i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkulos Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 witaj na piwnym froncie Link to comment Share on other sites More sharing options...
alealex Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 Dzieki panowie, zyczenia powodzenia i udanych warek musialy byc szczere. Jestem po ok 10 warkach lepszych, gorszych - i niczego nie wylalem do zlewu jak na razie. Szczerze mowiac nie myslalem, ze ktos czyta wpisy typu 'poznajmy sie'. Witaj na forum Rozumiem z wpisu, że kolega zaczynał poza granicami ? Chmm, poza granicami? nie ja z Irlandii pisze Dobrze miec forum w jezyku ojczystym w zasiegu reki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts