radekw Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Mam na imię Radek. Urodziłem się, mieszkam i pracuje w Łodzi. Zaczeło się od tego że obrzydły mi skutecznie koncernowe piwa. Potem były piwa regionalne, dwa lata czytania w necie na temat domowego warzenia i w listopadzie 2011 zacząłem zabawe. Przez rok uwarzyłem 24 warki a 25 juz czeka (alt po raz trzeci). Uważam ze to piekne i jakże pożyteczne hobby. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbynekkk Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 ...........Uważam ze to piekne i jakże .......... Ja bym napisał smaczne. Witaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiboom Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Witam imiennika z Łodzi:) Jest pomysł małego spotkania w naszym mieście: http://www.piwo.org/topic/8230-spotkanie-lodzkiej-grupy-piwowarow/#entry175228 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Witam. dwa lata czytania w necie na temat domowego warzenia i w listopadzie 2011 zacząłem zabawe. Solidne podejście do tematu! Też tak miałem. Przez rok uwarzyłem 24 warki a 25 juz czeka Niezły wynik jak na jeden rok Gdzieś Ty się ukrywał tyle czasu? Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasanga Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Witaj i powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekw Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 Dzięki za tak serdeczne przyjecie. Pozdrawiam wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
radekw Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 (edited) ...........Uważam ze to piekne i jakże .......... Ja bym napisał smaczne. Witaj. tak, smaczne i praktyczne Edited November 30, 2012 by radekw Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastisz Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Witaj, no początkujący to raczej do Ciebie nie pasuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts