LJajecznica Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Cześć Proszę o pomoc w zaplanowaniu trasy z Rabki do Włocławka z wykorzystaniem nowego odcinka autostrady. Chodzi mi głównie o minięcie Łodzi i wjazd na A1 Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Jadąc 1, możesz odbić w Piotrkowie na 8, potem na Koluszki, Brzeziny i Stryków. Trochę dalej niż przez Łódź a i czasowo może być dłużej, zależy o której będziesz jechać (przez Łódź wcale tak źle się nie jedzie, to Zgierz przycina, ale Ty w Łodzi odbijesz na Stryków). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiboom Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Tak jak pisał ronin zależy o której wypadnie Ci jechać przez Łódź, jak między 10 a 14 albo po 18 to nie ma sensu kombinować i przez miasto się szybko przejedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LJajecznica Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczepanmaj Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Cześć Proszę o pomoc w zaplanowaniu trasy z Rabki do Włocławka z wykorzystaniem nowego odcinka autostrady. Chodzi mi głównie o minięcie Łodzi i wjazd na A1 Z góry dziękuję Witaj.\jestem akurat po pokonaniu tej trasy,wybrałem wyjazd z Piotrkowa Trybunalskiego na Koluszki a póżniej na Stryków i na wężle autostradowym kierowałem się na Gdańsk.Droga z Piotrkowa taka sobie ale to tylko około 80 km a można naprawdę zaoszczędzić dużo czasu i nerwów.Autostrada A1 póki co niepłatna.Mam nadzieję,że pomogłem.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LJajecznica Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 ok. dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusterko87 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 targeo.pl - połączona z auto-mapą - dobrze prowadzi ;] zjechałem już kawałek polski dzięki tej stronie i AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts