underoak Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Właśnie natknąłem się na takie cudo, przeszukując youtube: [media] [/media] Próbowaliście? Przy takiej ilości tłuszczu dziwię się, że on w ogóle osiągnął jakąś pianę Edited January 8, 2013 by underoak Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiboom Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Myślałem, że produkty spożywcze o dziwacznych smakach to domena Japończyków. Jajecznica z bekonem, spaghetti, to ja rozumiem, ale piwo... Edited January 8, 2013 by nikiboom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogi Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Wódka z bekonem już jest, więc nie ma się co dziwić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopusy Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Hm... Ciekawe jakby podrzucić mu kaszankę Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooby_brew Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Wódka z bekonem już jest, więc nie ma się co dziwić. Jest makaron z jajkami i bekonem (alla carbonara) i spaghetti z wódką (vodka sauce) i ja robię i jedno i drugie. Ale piwo z bekonem? Thanks, but no, thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karczmarz Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Bekonowe aromaty można uzyskać z pomocą wędzonych słodów, chyba, że piwowar chciał mieć piwo i przekąskę w jednym naczyniu - w tym przypadku butelce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now