Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Witaj na forum i czytaj Co do kegów to pytań będzie zapewne wiele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Witaj na forum i czytaj Co do kegów to pytań będzie zapewne wiele OK:) dziękuje pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GBLS Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 witam kegi to zawsze gorący temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopusy Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Witam Kegi to coś o czym nie mam zielonego pojęcia, ale może trzeba będzie się tym w końcu zainteresować. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iksiamar Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Pozdrawiam, ja też jestem świeżakiem i będę potrzebował przynajmniej jednego kega do mojego nowego sprzętu. Może uda się coś załatwić. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Wit Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Pozdrawiam, ja też jestem świeżakiem i będę potrzebował przynajmniej jednego kega do mojego nowego sprzętu. Może uda się coś załatwić. Powodzenia. Hej, nie ma problemu, napisz co dokładnie potrzeba, mam dostęp praktycznie do każdej pojemności i wymiaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Wit Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Pozdrawiam, ja też jestem świeżakiem i będę potrzebował przynajmniej jednego kega do mojego nowego sprzętu. Może uda się coś załatwić. Powodzenia. Hej, nie ma problemu, napisz co dokładnie potrzeba, mam dostęp praktycznie do każdej pojemności i wymiaru. Mam trochę tego na stanie więc zawsze coś się znajdzie za rozsądne pieniądze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Wit Witam, szanownych użytkowników forum. Jestem smakoszem piwa a od nie dawna zacząłem się interesować piwowarstwem dlatego też pomysł aby zacząć korzystać z tego forum. Mam nadzieję że będę mógł również wspomóc wiele osób swoją wiedzą i możliwościami z zakresu przechowywania piwa ponieważ zajmuję się regeneracją beczek typu KEG i wszystkim co jest związane z tym tematem. Pozdrawiam, ja też jestem świeżakiem i będę potrzebował przynajmniej jednego kega do mojego nowego sprzętu. Może uda się coś załatwić. Powodzenia. Hej, nie ma problemu, napisz co dokładnie potrzeba, mam dostęp praktycznie do każdej pojemności i wymiaru. Mam trochę tego na stanie więc zawsze coś się znajdzie za rozsądne pieniądze. Mogę jutro zrobić pare fotek w warsztacie, to wrzucę co mogę zaproponować ale myślę że od 100 zł do 150 zł w zależności od pojemności i stanu. ps. Gdzie na tym forum można zdjęcia wrzucić??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 (edited) Jerzy Ponimirski..Jerzy Ponimirski, skąd ja znam to nazwisko? Żorż! Kariera Nikodema Dyzmy . Witam na forum, kegi to temat nie kończący się w naszym środowisku. Edited February 4, 2013 by Jacenty Link to comment Share on other sites More sharing options...
marbelka Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Witaj! Jakieś przeróbki wg własnych pomysłów ,wspawywanie tego/owego też wchodzi w grę? Z jakiego regionu jesteś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Jestem z Warszawy, myślę że za jakiś czas przedstawię moją aparaturę, kilka pomysłów już mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Jerzy Ponimirski..Jerzy Ponimirski, skąd ja znam to nazwisko? Żorż! Kariera Nikodema Dyzmy . Witam na forum, kegi to temat nie kończący się w naszym środowisku. no i zostałem zdemaskowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 Witaj! Jakieś przeróbki wg własnych pomysłów ,wspawywanie tego/owego też wchodzi w grę? Z jakiego regionu jesteś? Jeśli chodzi o spawanie to ja osobiście nie jestem specem w spawaniu kwasówki, sprzęt do tego jest więc na pewno będę próbował jak tylko będzie wolny czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 ps. Gdzie na tym forum można zdjęcia wrzucić??? Jeżeli chodzi o forum, to wybierz podczas pisania postu więcej opcji i tam znajdziesz odpowiedni formularz (dodaj pliki). Możesz też dodawać zdjęcia do galerii http://www.piwo.org/gallery/ Witam na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerzy Ponimirski Posted February 4, 2013 Author Share Posted February 4, 2013 ps. Gdzie na tym forum można zdjęcia wrzucić??? Jeżeli chodzi o forum, to wybierz podczas pisania postu więcej opcji i tam znajdziesz odpowiedni formularz (dodaj pliki). Możesz też dodawać zdjęcia do galerii http://www.piwo.org/gallery/ Witam na forum Ok, dzięki za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts