PałaszD Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Siemka. Witam wszystkich. Mam na imię Damian, a wszyscy znajomi wołają na mnie Pałasz. Pochodzę z Wrześni. Piwo jest moim nieodłączym elementem życia... z racji, że coraz trudniej znaleść prawdziwe w smaku piwo postanowiłem sam spróbować nawarzyć sobie piwa Zestaw "startowy" otrzymałem od żony w prezencie gwiazdkowym Aktualnie wykonałem dwie warki - pierwszy Lager (chyba standard u wszystkich) a drugi Dark Ale - obydwa na brewkitach Coopers. Jako trzecia warka India Pale Ale tym razem od "Make Your Own Beer" (te czarne worki). Dwie pierwsze wyszły świetnie - każdy z wielu znajomych, którzy próbowali stwierdzili, że jest super Jednego z kumpli już zaraziłem i też zaczął ważyć swoje piwko. Poza piwem interesuję się jeszcze motoryzacją, a szczególnie motocyklami - kiedy tylko jest okazja siadam na moto i zwiedzam cały kraj. Pozdrawiam wszystkich piwowarów Pałasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Cześć! Witamy na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershi Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Witam i samych udanych warek życzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Witka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_CH Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 (edited) Pałasz. Pierwsze piwo.jpg Na co dzień nosisz taki kolczyk na lewym uchu? Cześć. Edited February 23, 2013 by Mariusz_CH Link to comment Share on other sites More sharing options...
PałaszD Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 (edited) Buahaha dobre z tym kolczykiem nie nie noszę w ogóle - tylko na tym foto tak wyszło :)a to moja pierwsza warka Lager od Coopersa.Właśnie jestem w trakcie rozlewania IPA do butelek Edited February 23, 2013 by PałaszD Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 witaj też otrzymałem zestaw startowy na gwiazdkę, ale do zacierania (z zasadzie to same słody i trochę drobnego sprzętu, bo resztę miałem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PałaszD Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 to chyba mój najlepszy prezent gwiazdkowy hihi 3 wareczki już na koncie...w tygodniu nastawiam Pilsenera z brewkita Link to comment Share on other sites More sharing options...
klisz Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Witam sąsiada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
PałaszD Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Dzięki za tak miłe powitanie Właśnie przed chwilą nawarzyłem Pilsenera to już moja 4 wareczka zaraz dosypuję drożdże. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PałaszD Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Troszkę czasu minęło, kilka warek się nawarzyło...właśnie degustuję 7 warkę - Isrish Stout mniam...Pozdrawiam i Wasze zdrowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts