pamido Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Witam wszystkich browarników Właśnie odpoczywam po pierwszej w życiu warce, wybór padł na hafe-waizena. Do własnej warki dojrzewałem 1,5 roku, a zaczęło się od piwka kolegi który wtedy startował z warzeniem piwka. Ostatnio szale przelał okocimski pszeniczniak, który stety nie zasmakował mi tak bardzo że wziąłem piwo w swoje ręce Do tej pory zajmowałem się pasjonacko robieniem wina, ale pić jednak wolę ,a więc czas zacząć robić coś co misiaczki lubią najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porter Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 I tak trzymaj! Powodzenia w nowym fachu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo333 Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Witam na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 witam łatwo se nie wybrałeś na pierwsze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts