scooby_brew Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) Dzisiaj (dokładnie 45 min. temu) wyszedł nowy album Jimiego Hendrixa z kawałków które Jimi nagrał tuż przed śmiercią. Nazywa się "People, Hell & Angels". Kupiłem go na MP3 dokładnie o północy, bo nie chciałem czekać na to nawet dodatkowej minuty [media] [/media] [media]http://youtu.be/1WpKd1Mz8Hk[/media] Teraz popijam moje Amarillo IPA, słucham "nowego" Hendrixa, którego w życiu nie słyszałem i jestem w niebie!!! Edited March 5, 2013 by scooby_brew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belzebub Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 wow..., to ci ciekawostka, opisz wrażenia po przesłuchaniu. Dawno juz nie sięgałem po Hendrixa, niemniej nadal jest dla mnie numerem 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepo Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Qurcze... jak dla mnie to mix Lee Hookera z James Brown'em - absolutnie nie mówię że złą płyta... tylko musi mi się uleżeć. W 'Inside Out' gitarka jeździ po głowie że hoho Link to comment Share on other sites More sharing options...
depesz Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Dokładnie, podziel się wrażeniami po kilku/nastu przesłuchaniach, co jak i w ogóle - czy warto, czy po prostu ciekawostka;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wassyl Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 ok, te dwa utwory są niesamowita.. czeka mnie nowy zakup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts