sp5 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Witam w kwestii napełniania mini kega, ile trzeba zostawić wolnej przestrzeni od góry , jakie macie doświadczenia w tej kwestii. I jeszcze pytanie czy orientujecie się , czy mini kegi z Browamatora z wbudowanym kranikiem są jedno czy wielorazowego użytku ? Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas. Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Wielorazowy (chyba, bo na razie użyłem tylko raz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp5 Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 Wielorazowy (chyba, bo na razie użyłem tylko raz) i jak wrażenia, jakieś uwagi, spostrzeżenia ? Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershi Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Ja zostawiłem na oko "2 cm". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas. Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Na razie żadnych uwag nie mam, bo tylko wlałem piwo i wyniosłem do piwnicy i czekam na okazję by otworzyć. Również zostawiłem ok 2 cm wolnej przestrzeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kentaki Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Spokojnie można używać wiele razy, ale czy warto kupować? Można przecież wykorzystać takie beczki po piwie sklepowym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts