pawelmaslo Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem świeżym piwowarem domowym z Wrocławia. Forum piwo.org obserwuje już od jakiegoś czasu. Z pewnością na początku będę miał więcej pytań niż odpowiedzi, ale o to właśnie w tym wszystkim chodzi. Moim pierwszym piwem był brewkit Coopersa. Szybko jednak przerzuciłem się na zacieranie. Obecnie na burzliwej robi się Black AIPA, a w planach jest PA na chmielach z Nowej Zelandii. Pozdrawiam wszystkich i jakby co proszę o wyrozumiałość dla mojej (tymczasowej mam nadzieję) ignorancji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Witaj serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Witaj. Życzę szybkiej zmiany nazwy browaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciafu1 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Witam kolejnego piwowara z Wrocławia Powodzenia w warzeniu życzę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts