lechu555 Posted July 10 Share Posted July 10 A rozpatrujecie może sprzedaż na allegro? Dla tych co zamawiają z opcją Allegro Smart byłoby to wybawienie bo przyznam, że do drobnych zakupów czasami znichęca mnie koszt przesyłki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted July 10 Author Share Posted July 10 3 godziny temu, WiHuRa napisał(a): Dzięki za to info. Właśnie ostatnio patrzyłem na stronie KY czy jest jakiś dystrybutor w PL. Zakupy zrobione Będą na stałe czy to sezonowa akcja? Jaki termin ważności jest na saszetkach? Hej Kveiki będą na stałe. Najkrótsze terminy ważności to 12/2024 WiHuRa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted July 10 Author Share Posted July 10 2 godziny temu, lechu555 napisał(a): A rozpatrujecie może sprzedaż na allegro? Dla tych co zamawiają z opcją Allegro Smart byłoby to wybawienie bo przyznam, że do drobnych zakupów czasami znichęca mnie koszt przesyłki. W tym momencie nie mamy w planach sprzedaży na Allegro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reters Posted July 20 Share Posted July 20 Super sklep i rewelacyjne podejście do klienta. Z pewnych przyczyn dostałem słód gratis z wysyłką do paczkomatu🙂 Dzięki Dorota😋 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts