gonzo5 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam, chciałbym uświetnić mój kegerator jakąś fajną nieprzeciętna grafiką lub hasłem. Dobrze błoby gdyby mozna przenieść ja na boczne ścianki skrzyni w postaci szablonu do natrysku, ale to nie koniecznie. Proszę o pomoc w znalezieniu pomysłu, z wykonaniem to już sobie poradzę. Może ktoś ma już jakiś nieprzeciętnie odpicowany kegerator. Wymiar około 750 x 460 mm x 2 ścianki Dzięki i pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Logo browaru se walnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo5 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 logo mam nie za ciekawe , jakoś nie mogę usiąść by coś lepszego ulepić w Corelu. Mam pomysł by zrobić 2 skrzyneczki z plexi na każdej stronie z chmielem i jęczmieniem, podobne do tego w linku ale real a nie kiepskie fotki... http://www.atlas.pl/images/tychy-tyskie-muzeum-piwowarstwa-jeczmien-chmiel-woda.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 A nie lepiej Ci zamówić wydruk na foli przeźroczystej? Masz full color no i jakość fajną. Fajna sprawa z tymi plexi boksami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi