Olekkk Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Cześć! Na imię mi Olek, mieszkam w Łaziskach Górnych. Od kilku lat jestem świadomym smakoszem piwa, a w tym roku pragnę wreszcie uwarzyć swoją pierwszą warkę. Mam nadzieję, że ten portal będzie dla mnie miejscem nauki i uczestnictwa w wielu ciekawych, piwnych dyskusjach i że z czasem sam coś wartościowego wniosę do Waszych piwnych debat Pozdrawiam przy okazji dwóch forumowiczów, z którymi miałem wielką przyjemność wracać pociągiem z Birofiliów: Dziadka i jego towarzysza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witaj kolego ! Na forum i wiki znajdziesz całą potrzebną Ci wiedzę, a jak czegoś nie znajdziesz zawsze możesz dopytać Powodzonka w warzeniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam gronie Piwowarów nie Birofilów.Podróż z Żywca minęła przyjemnie i szybko.Zacznij szybko warzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi