Belzebub Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Witam ! Takie małe pytanie, czy ktoś ostatnio robił zapupy słodu w WES ? Interesauje mnie przed wszystkim świeżość tegoż słodu. Być może moje wątpliwości w tym zakresie są bezzasadne i ktoś mógłby je rozwiać, szczególnie, że cena jest atrakcyjna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Robiłem niedawno zakupy w tym sklepie. Słody są ok. Złociste i pachnące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Dzięki za info, rozwiałeś wszelkie moje wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 robiłem w zeszłym tygodniu zakupy spuper atrakcyjna cena a i słody super , wysoka wydajność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi