Brunnenbraeu Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 JBM Brew Lab Pub, Brno, CZE Falkon Tap Takeover im JBM Brew Lab Pub, Brno, CZE Zelená Kočka Pivárium, Brno, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Délirium Café, Brüssel, BEL [restored from my crashed website 28 JUN 2013] Flaschbierschop, Berlin, DEU Martin Droschke & Norbert Krines: 111 fränkische Biere die man getrunken haben muss Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Von der Begeisterung und der Befähigung der neuen Brauergeneration - Eine Bierverkostung mit Esther Isaak Trinke Bier und tue Gutes: Saturá Impact Hour, Berlin, DEU Brauerei Heckel, Waischenfeld, DEU Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Birra – Italian Craft Beer, Berlin, DEU Monterey Bar, Berlin, DEU Grand Restaurant Zelená Kočka, Brno, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Minipivovar, Restaurace a Muzeum Harley Pub, Otrokovice, CZE Time Out Market – Beer Experience Super Bock, Lissabon, PRT Oitava Colina, Lisboa, PRT Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 LX Brewery & Oficina da Cerveja, Lisboa, PRT The Crafts, Kloten, CHE Super Bock Beer Experience 2016, Lisboa, PRT Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Beer Vault @ Four Points by Sheraton, Bangkok, THA [restored from my crashed website 28 NOV 2013] Emil Ulischberger: Rund ums Bier … und Kochrezepte mit Bier Pivovar U Supa, Praha, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Pivovar a Restaurace „U Fleků”, Praha, CZE Pivní Lázně Spa Beer Land® Praha, Praha, CZE Museum für Hamburgische Geschichte: Kein Bier ohne Alster. Hamburg – Brauhaus der Hanse Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Polnisch für Anfänger: Bierverkostung im Bierland Hamburg Winter Beer Day 2016, Hamburg, DEU Die Weisse, Salzburg, AUT Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Goodman’s American Diner, Salzburg, AUT Minipivovar a Steakhouse Riegrovka, Olomouc, CZE Stephen Beaumont: Premium Beer Drinker’s Guide Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Von der UNESCO anerkannt: Bierkultur in Belgien wird immaterielles Kulturerbe Hausbrauerei Stierbräu, Vechta, DEU München Beer Club, Hà Nội, VNM Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Hoa Viên Bräuhaus, Hà Nội, VNM Legend Beer Coffee Restaurant, Hà Nội, VNM C-Craft Beer, Hà Nội, VNM Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 The Windmill Brewery, Hà Nội, VNM Le Petit Bruxelles, Hà Nội, VNM AGrill Beer House & BBQ, Hà Nội, VNM Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Bia Hơi Hà Nội – Cửa Hàng Ngọc Linh, Hà Nội, VNM Pivovar Vraník, Trnava, CZE Gabriela Gerber: Schweizer Biere 2016 – 2017 Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Líšeňský Pivovar spol. s r.o., Brno Líšeň, CZE Hopper Bräu GmbH & Co. KG, Hamburg, DEU Brauhaus Kloster Machern, Bernkastel-Kues, DEU [transferred from my outdated website 14 AUG 2005] Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Braugasthof Falkenstein, Pfronten, DEU Michael Jackson: Great Beer Guide Pivotéka-UH, Zlín – Malenovice, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Pivovar Malenovice – Zlínský Švec, Zlín-Malenovice, CZE Vesnický Pivovar Ohrada, Vísky u Letovic, CZE Altstadtbrauerei Marienbräu, Jever, DEU [restored from my crashed website 22 OCT 2012] Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Friesisches Brauhaus zu Jever GmbH & Co. KG, Jever, DEU [restored from my crashed website 22 OCT 2012] Bad Homburger Brauhaus GmbH & Co. KG „Graf Zeppelin“, Bad Homburg vor der Höhe, DEU [transferred from my outdated website 07 AUG 2007] Šumický Pivovar Vildenberg, Viničné Šumice, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 ´t Brugs Beertje, Brugge, BEL [restored from my crashed website and updated 30 DEC 2016] Štiřínský Pivovar, Štiřín, CZE Pivovar Karel IV., Karlovy Vary, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Velkorybnický Hastrman, Velký Rybník, CZE Rodinný Pivovar Svatý Florián, Loket, CZE Pivovar Velké Popovice „Kozel“, Velké Popovice, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Markus Raupach & Bastian Böttner: Frankens Brauereien und Brauereigaststätten Rodinný Pivovar Jadrníček, Náměšť na Hané, CZE Minipivovar Jižan, Přerov, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 BrewDog Warszawa, Warszawa, POL Artezan – Craft Beer Pub, Warszawa, POL I Konwent Sędziowski PSPD, Warszawa, POL Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Meet the Brewer – Wiktor Saczuk – Rzemieślniczy Browar Jana, Warszawa, POL Wurst & Bier 2017, Berlin, DEU BRŁO Brewhouse – Braukunst Berlin GmbH, Berlin, DEU Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Pivovar a Restaurace Faltus, Česká Třebová, CZE Pivovar Clock s.r.o., Potštejn, CZE Hostinec a Pivovar U Hušků, Běleč nad Orlicí, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Pivní Salon, Hradec Králové, CZE Restaurace a Minipivovar Veselka, Litomyšl, CZE The Doric Arch, London, GBR Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi