Brunnenbraeu Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 The Earl of Mercia, Coventry, GBR The Golden Cross, Coventry, GBR The Flying Standard, Coventry, GBR Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Twisted Barrel Ale Limited, Coventry, GBR Byatt’s Brewery Ltd, Coventry, GBR Dhillons Brewery, Coventry, GBR Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 The Crown Rivers, Heathrow, GBR Pivovar Victor, Praha, CZE Pivo, Bier & Ale EXPO 2017, Praha, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 První Pivní Tramway, Praha, CZE U Alberta, Brno, CZE Výčep Na Stojáka Pekanda, Brno, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Pivovar Zábřeh Welzl, Zábřeh, CZE Het Koffiehuis, Noordwijk, NLD The Harbourlights, Noordwijk, NLD Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Alabardieri 25, Napoli, ITA Mosto – Birra & Distillati, Napoli, ITA Saint James Pub, Napoli, ITA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Il Birraiuolo, Napoli, ITA La Stanza del Gusto, Napoli, ITA Hradní Pivovar Hustopeče, Hustopeče, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 První Soukromý Pivovar Společenský s.r.o., Lipník nad Bečvou, CZE VI. Stettiner Hausbrau-Wettbewerb, Szczecin, POL Browar Kraftowy Pałacyk Łąkomin, Lubiszyn, POL Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Koliba U Tří Králů, Prostějov, CZE Kyjovský Pivovar, Kyjov, CZE Karlovský Minipivovar Pod Pralesem, Velké Karlovice, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Restaurace & Pivovar Na Mlýně, Ratíškovice, CZE Rožnovský Pivovar, Rožnov pod Radhoštěm, CZE Tölzer Mühlfeldbräu GmbH, Bad Tölz, DEU Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Bahnhofsbräu Ober-Grafendorf, Ober-Grafendorf, AUT Jo von Bahls: Der norddeutsche Bierreiseführer Svatojakubský Pivovar, Hluboké, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Homeland Brewery, Amsterdam, NLD Bierfabriek Amsterdam, Amsterdam, NLD Brouwerij Troost De Pijp, Amsterdam, NLD Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 The BeerTemple, Amsterdam, NLD Proeflokaal Arendsnest, Amsterdam, NLD Deutsche Kreativbrauer e.V.: Gründung und erster gemeinsamer Sud Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Mad Brewing – Fábrica de Cerveza, Madrid, ESP Bierverkostung im La Vida Tiene Sentidos, Madrid, ESP Chinaski Lavapiés, Madrid, ESP Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Edytowane 1 Maja 2017 przez Brunnenbraeu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mad Grill, Madrid, ESP Fábrica Maravillas, Madrid, ESP The Stuyck Co., Madrid, ESP Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 La Tape, Madrid, ESP Irreale, Madrid, ESP Taproom Madrid, Madrid, ESP Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 El Pedal, Madrid, ESP Fogg Bar Birras & Cheese, Madrid, ESP Be Hoppy, Madrid, ESP Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 El Sainete, Madrid, ESP Cervezas La Cibeles S.L., Madrid – Leganes, ESP Slow Mex, Madrid, ESP Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Beermad – Mercado de la Cerveza Artesana 2017, Madrid, ESP Loď Pivovar, Praha, CZE Pivovar Nad Kolčavkou a.s., Praha, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Restaurace Kulový Blesk, Praha, CZE Plzeňský Prazdroj, a. s. / Restaurace Na Spilce, Plzeň, CZE Privatbrauerei Sterk, Amberg, DEU Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Zámecký Pivovar Všerad, Všeradice, CZE 1. Líšeňský Pivní Festival, Brno – Líšeň, CZE Brauereigasthof Zum Kuchlbauer, Abensberg, DEU Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Brauerei zum Kuchlbauer GmbH & Co. KG, Abensberg, DEU Barley’s Braukeller, Waltenhofen, DEU Der Bergbauernwirt, Sonderdorf, DEU Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Brauerei Gasthof Blomenhof 1571, Neumarkt in der Oberpfalz, DEU Die Tour de Bier 2017, Neumarkt – edles Bier und edle Autos, 19. bis 21. Mai 2017 Airbräu – Allresto Flughafen München Hotel und Gaststätten GmbH, München, DEU [transferred from my outdated website and updated] Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 L‘Oasi della Birra, Roma, ITA Redrum Birreria Hamburgeria, Roma, ITA Hopside, Roma, ITA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 my-ale, Roma, ITA Gradi Plato, Roma, ITA Peter Stahmer, Konstantin Meisel, Jonathan Seipp: Auf Hamburgs Wohlergeh’n! – Der Bierführer für die Hansestadt Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi