Brunnenbraeu Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Be.Re., Roma, ITA BrewDog Bar Roma, Roma, ITA 2 Jahre Beyond Beer, Hamburg, DEU Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Wochenende des Hamburger Bieres, Hamburg, DEU II. Řečkovický Festival Minipivovarů, Brno – Řečkovicke, CZE XVIII. Pivní Festival Bohunice, Brno – Bohunice, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 District ChopHouse & Brewery, Washington D.C., USA City Tap House of DC, Washington D.C., USA Gordon Biersch Brewing Company, Washington D.C., USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Right Proper Brewing Company – Shaw Brewpub & Kitchen, Washington D.C., USA Heritage Brewing Co. – Market Common – Brewpub & Roastery, Arlington, USA Capitol City Brewing Company, Washington D.C., USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Grain – Rooftop Beer Garden, Norfolk, USA The Barrel Room, Norfolk, USA Home Republic Brewpub, Virginia Beach, USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Back Bay Brewing Company, Virginia Beach, USA The Wharf Rat, Baltimore, USA Max’s Taphouse, Baltimore, USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Brew House No. 16, Baltimore, USA Gordon Biersch Brewing Company, Baltimore, USA Dempsey‘s Brew Pub and Restaurant, Baltimore, USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Stopniowo będę aktualizował również wszystkie stare zapisy; to chyba jeszcze wymaga duuużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 2nd Story Brewing Company, Philadelphia, USA Yards Brewing Company, Philadelphia, USA Urban Village Brewing Company, Philadelphia, USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Second District Brewing Company, Philadelphia, USA Heartland Brewery and Rotisserie, New York, USA Heartland Brewery Midtown West, New York, USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Heartland Brewery and Chophouse, New York, USA Upright Brew House, New York, USA Paulaner on Bowery, New York, USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Death Ave Brewing Company, New York, USA Hofbräu Bierhaus NYC, New York, USA Beer Authority NYC, New York, USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 House of Brews 51st Street, New York, USA Transmitter Brewing, Long Island City, USA Brooklyn Brewery, Brooklyn, USA Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Hostinský Pivovar a Hotel Excelent, Rýmařov, CZE Wolfgang Benkhardt: Der Zoigl – Bierkult aus der Oberpfalz Panský Pivovar Bojnice, Bojnice, SVK Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 ÜberQuell Brauwerkstätten, Hamburg, DEU Lucky Bastard Beerhouse, Brno, CZE Pivní Festival Brno 2017, Brno, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Pivovárek Melichárek, Horka nad Moravou, CZE Werner Beutelmeyer, Conrad Seidl: Bierbusiness – Was die Branche denkt Pivovar Záhlinice, Záhlinice, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 2 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Vladimír Jindřich, Luboš Y. Koláček, Dušan Spáčil: 100 nejlepších malých a středních pivovarů Michael Jackson: Bier Lexikon Pivovarský Klub, Praha, CZE Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Výtopna Railway Restaurant – Starobrněnská, Brno, CZE Řemeslný Pivovar Husar, Koválovice-Osíčany, CZE Warpigs Brewpub, København, DNK Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Fermentoren Beer Bar, København, DNK Ørsted Ølbar, København, DNK ØL & BRØD, København, DNK Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 dia’lεgd – Ølbar, København, DNK Nørrebro Bryghus, København, DNK Tapperiet BRUS, København, DNK Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Ølbaren, København, DNK Café Leffe, Brüssel, BEL BrewDog Bar Brussels, Brüssel, BEL Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 22 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) De Biertempel, Brüssel, BEL L’Imaige Nostre-Dame, Brüssel, BEL Le Trappiste, Brüssel, BEL Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Edytowane 22 Września 2017 przez Brunnenbraeu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 27 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Brussels Beer Project, Brüssel, BEL Tyris on Tap, Valencia, ESP The Market Craft Beer, Valencia, ESP Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Las Cervezas del Mercado (Colón), Valencia, ESP Blue Moon Valencia – Craft Beer & Restaurant, Valencia, ESP Birra & Blues Valencia Centro, Valencia, ESP Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 2 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Spaghetti & Blues, Alboraya, ESP Llúpol Celler Cerveses, Valencia, ESP Olhöps Craft Beer House, Valencia, ESP Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Edytowane 2 Października 2017 przez Brunnenbraeu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Las Cervezas del Mercado (Central), Valencia, ESP Sander’s Brewery, Valencia, ESP Orca Brau, Nürnberg, DEU Najłagodniejszy dostęp do wszystkich archiwalnych piwnych artykułów idzie przez mój Beer Layer na Google Earth lub Google Maps. Można tutaj downloadować mały plik i otwierać go za pomocą Google Earth – co działa oczywiście tylko, jeżeli masz zainstalowany program Google Earth. Dla wszystkich innych, którzy nie lubią zainstalować Google Earth, to Beer Layer również jest dostępny w Google Maps. Nic nie musisz zainstalować, ale będziesz miał nieco mniej funkcji. W szczególności w Google Maps musiałem podzielić Beer Layer na dwie części. Nowsze artykuły teraz są tutaj, a starsze tutaj. W obydwóch Beer Layerach systematyka jest ta sama: Żółte szpilki pokazują browary, białe szpilki sklepy piwne i muzea, zielone szpilki bary, knajpy, puby, tawerny i inne wyszynki piwa, granatowe szpilki różne działania i zdarzenia piwne a czerwone szpilki zamknięte browary, knajpy, sklepy i muzea. Słońca zawierają linki do mojej starej strony, na której z powodu awarii czasami możesz tylko znaleźć albumy bez tekstu. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi