kubisiemce Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) WES Pszeniczne, wyszło mi 10blg, czy dosypać cukru żeby się zwiększyło czy zostawić? Dodam, że się już fermentacja rozpoczęła. Nie chce mieć za słabego tego piwa, w instrukcji pisało że będzie koło 12. Jeśli dosypać to ile? Nie chcę zbyt mieszać. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez elroy Tytuł wątku: Dosyp cukru, jest mało precyzyjny. Proszę zakładać konkretne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Już bym nie grzebał, następnym razem wlej mniej wody lub mierz blg wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 a jak to robiłeś że masz 10? na lato do żłopania lekkie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubisiemce Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Widzę, że nic nie poradzę. Może zejdzie na koniec do 1 i coś z tego jednak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ja bym nie chciał że by mi zeszło do 1 do 2-2,5 ale są gusta i guściki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi