szurek Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Cześć Na wstępie jeszcze raz się przywitam: witam wszystkich. Penie nie będę najczęściej piszącym forumowiczem ale o ile czas mi pozwoli będę tu zaglądał i pisał swoje spostrzeżenia i przemyślenia. Przedstawiam swoje logo, nie jestem grafikiem i był to mój pierwszy projekt w Photoshopie. Zrobiłem je samodzielnie i wydaje mi się, że na nikim się nie wzorowałem, aczkolwiek być może gdzieś coś takiego zobaczyłem i utkwiło mi w pamięci obrazowej w lewej półkoli mózgownicy. Jeżeli ktoś ma jakieś roszczenia do elementów wykorzystanych w grafice to proszę pisać postaram się to jak najszybciej zmienić. wcześniejsze warki policzę jako zaistniałe choć nie udokumentowane. #warka 4 Mexican Cerveza (Coopers) Piwo zrobione w 99,9% na ekstraktach słodowych. Puszka Coopers + suchy ekstrakt słodowy jasny Do refermentacji użyłem 110g suchy ekstrakt ciemny + 80g glukozy. 1. Mycie butelek 2. Dezynfekcja kapsli 3. Butelkowanie 4. Zabutelkowane 44 butelki. 5. Etykietka wydrukowana na zwykłym papierze będzie naklejona klejem biurowym. I na koniec ciekawostka cydr kartonikowy, nie jest to warka i traktuje go jako przygodę i eksperyment. na dzisiaj tyle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi