MlodyP Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam Was serdecznie, nie wiem o czym napisać wiec napisze oczywiście o... oczywiście o piwie, a więc 1 piwo mam już za sobą standardowo brew-kit wyprodukowany w iście spartańskich warunkach lub może nie spartańskich warunkach ale przy pomocy sprzętu typu Adam Słodowy np(pojemnik fermentacyjny po ogórkach kiszonych itp). Powrót do piwowarstwa chodzi mi po głowie od momentu wypicia ostatniego piwa z tamtej warki ( o ile można to tak nazwać) jednak życie nie jest łaskawe a właściwie domownicy który nie pozwalają na dalszą produkcje w domu, i plan jest jak na razie zawieszony do momentu aż nie znajde z 2 osób na to aby wspólnie wynająć kawałek miejsca na ziemi(jakiegoś małego pomieszczenia,garazu, magazynu, tutaj apel do wszystkich osób którzy chcą a z takich samych powodów nie mogą warzyć piwa w domu o kontakt ze mną) no to chyba na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyP Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Najważniejsze!! Jestem z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Cześć! Zajrzyj do tematu spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi