TyDraniu Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Cześć wszystkim piwowarom i amatorom tego cennego trunku piwowarstwem zajmuję się od około miesiąca, jak na razie spod mojej ręki wyszły dopiero trzy warki, w tym jedna z brewkita, ale bardzo liczę na poprawę swojego wyniku w niedługim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 witaj i samych udanych warek życzę ! Śląsk to potęga! Niedługo spotkanie ekipy w Gliwicach w Hellgate. Wpadnij to poznasz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Serwus, udanych warek, żadnych infekcji i żeby Cię nie opuszał zapał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyDraniu Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie będę się sprzeczał że Śląsk to potęga ale ja jestem zakamuflowana opcja krakowska a do Hellgate chętnie wpadnę tylko muszę wiedzieć kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Powitać kolejnego piwowara! 3 warki w miesiąc to całkiem ładne tempo A co do spotkań to plan jest by odbywało się to w pierwszą sobotę miesiąca, szczegóły tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witaj na forum, miło widzieć, że ze Śląska. Zapraszam na spotkanie, nie pożałujesz, bardzo fajna atmosfera, bardzo fajni ludzie, nic tylko wziąć parę piw i przyjść. Mam nadzieję, że się widzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam kolegę z Gliwic. Udanych warek życzę i do zobaczenia w Hellgate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam i pozdrawiam fana Pratchett'a jak wnioskuje po nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekch2 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja również witam kolegę, jestem z Gliwic a Ty jak piszesz, że z Krakowa, jak jedziemy do teatru to czasami wpadam do CK Browar bo to obok. Pewnie wpadnę na spotkanie do Hellgate , dopiero się dowiedziałem, że w Gliwicach organizuje się ruch piwowarków domowych to świetnie, dodatkowa mobilizacja do warzenia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi