waz Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Czy macie jakieś swoje pewniaki które na pewno uwarzycie jesienią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 FAH - czyli Full Aroma Hops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Grodzisz i może jakiegoś dolniaka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 FAH z amerykańskimi, pacyfikami i polskimi jakiś dunkelweizen jakiś ciężki weizen (weizenbock) na pewno bożonarodzeniowe Trippel Foreign extra stout no a potem dolniaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_P Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nie wiem czy dopiero na jesień ale na pewno zacznę jakieś dolniaki robić bo zdobyłem lodówkę Przede wszystkim muszę zrobić coś w podobie Pilsner Urquell tylko trzeba znaleźć jakąś dobrą recepturę Do tego na pewno nie raz FAH ( po tygodniu od zabutelkowania już jest świetny - ciekawe jak będzie ewoluował dalej ) i zastanawiam się czy już nie robić znowu bo pewnie pójdzie bardzo szybko mam ochotę spróbować Grodziskiego jakieś fajne pszeniczne, Robust Porter na pewno kilka Stoutów, IPA / AIPA chciałbym Porter Bałtycki ale nie wiem czy się uda ESB, Scottish Heavy Przez wakacje zwolni się 'kilka' skrzynek więc trzeba je czymś zapełnić Fajnie jakby się udało uwarzyć 2x 20-25 l w miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi