szukis Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Witam! Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie pomysł na zorganizowanie spotkania piwowarów (głównie, ale i nie tylko) z północnej Polski w Borach Tucholskich. Z własnego doświadczenia wiem, że na tego typu imprezy doskonale nadaje się ośrodek Patria (http://patria.mrglon.pl/) w Tleniu. Warunki są "kolonijne" - sześcioosobowe pokoje z łazienkami (po remoncie). Do dyspozycji jest miejsce na ognisko, grillowanie, ew. świetlica w przypadku niepogody. Koszt pobytu to 55zł/osoba/doba łącznie ze śniadaniem. Jedynym warunkiem jest w miarę dokładne określenie liczby osób do końca lipca (czyli jakaś zaliczka). Jeśli zgłosi (i potwierdzi przyjazd) większa liczba osób będziemy myśleć nad jakimiś piwnymi atrakcjami - tutaj sprawa jest jeszcze otwarta. Poza czystym powietrzem i całkiem przyjemną atmosferą Tleń ma jeszcze jedną niemałą dla nas zaletę - stację kolejową. Bez problemu można przyjechać pociągiem z Gdańska, Bydgoszczy... Więc zapraszam i czekam na pytania 25.07.2013 Zapowiada się kameralna impreza:) : - Preis + kuzyn - Raczek - Jarzyn + 2 - Shooter (mam nadzieję Edytowane 25 Lipca 2013 przez szukis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 OK mnie możesz na bank wliczyć, liczbę osób podam Ci jak już przedyskutuję z moją połówką czy będzie też chciała jechać Świetny pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja oczywiście też się piszę. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja będę w tym czasie w Polsce ale akurat w ten weekend mój brat się żeni wiecja niestety odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Pomysł świetny, miejsce fajne. Postaram się do połowy lipca zdeklarować czy będę. Edytowane 8 Lipca 2013 przez jimmy_jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja ze swoimi dwoma ludziami będe na 80%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 No ja dam odpowiedź w przyszłym tygodniu czy będę tylko z kuzynem, czy jeszcze może kogoś dokoptuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukis Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Marnie to wygląda. Nie liczyłem na tłumy, ale w obecnej chwili pewne są trzy osoby, kolejne trzy czy cztery się wahają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Rozmawiałem ze Shooterem przyjedzie z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Rozmawiałem ze Shooterem przyjedzie z nami. Oczywiście jeśli zdrowie mu pozwoli Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukis Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Raczek nie strasz. Właśnie zastanawiam się na ile osób zrobić rezerwację, żeby nie spalić sobie lokalizacji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukis Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Skromna lista w obecności w pierwszym poście. A gdzie Gdańsk, Toruń i inni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Rozmawiałem ze Shooterem przyjedzie z nami. Nie bywam tak niepoczytalny bym nie pamiętał co mówię, nie potwierdziłem swojej obecności tylko wyraziłem chęć wyjazdu bez żadnych konkretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Aż się prosi o jakieś kajaczki, takie super miejsce ... Bardzo bym chciał być, ale niestety nijak nie mogę tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ok, ja Ci już kasę przelałem w ramach zaliczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Czy mamy już może ostateczne potwierdzenie kto będzie? rosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukis Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ostatecznie to się pozmieniało;) Okazało się, że w ośrodku w którym mieliśmy się pierwotnie spotkać dla tak małej liczby osób nie opłaca się grzać wody:) Mamy więc zarezerwowane miejsce w domkach w ośrodku Prochemu (http://osrodekprochem.pl/). Ma to swoje zalety - po pierwsze jest taniej, doba za trzyosobowy domek kosztuje 100zł + jakieś drobne za zużyty prąd. Po drugie w każdym domku jest lodówka;). Po trzecie - jeśli jeszcze ktoś zdecyduje się przyjechać to nadal może się zgłaszać. Gorzej wygląda z frekwencją. Wygląda na to, że pewnymi przyjazdu jest tylko Preis + kuzyn i Ja + dwoje znajomych. Mam nadzieję, że Jarzyn się nie rozmyślił, a Raczkowi uda się załatwić wolne w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No to trochę bieda, ale co tam, specjalnie na ten wyjazd uwarzyłem belgijskiego Blonde'a z płatkami ryżowymi . Rozumiem że pomysły na warki w terenie sobie odpuszczamy hahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Panowie, niestety ale ja odpadam. Posypała mi się ekipa i z trójki chętnych zostałem sam, nie mam za bardzo jak dojechać w spiżarni pustka.... Mizeria Sorry i udanej zabawy życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Hmmm to ile ostatecznie będzie osób, bo coś kiepsko to widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szukis Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Zaczyna się robić faktycznie krucho. Jeśli o mnie chodzi to i tak jadę tam ze znajomymi. Może nie nazywajmy tego zlotem, ale mimo wszystko zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja też będę z kuzynem jak co, jeszcze dogadamy szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Ja niestety ze względów że tak powiem zawodowych nie dam rady przybyć, chociaż bardzo chciałem. Udanej imprezy życzę tym którzy się pojawią Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi