pepo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 kto z lublina sie wybiera? Ja prawdopodobnie będe jechał samochodem... pare osób moge zabrać.... Po rozmowie z Kamilo... możliwy nocleg w zaprzyjaznionym motelu, 4ka 25-30 zł tylko potrzebna szybka decyzja- mus zarezerwować do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Wszystkich serdecznie zapraszamy, bez znaczenia czy będziecie wracać czy zechcecie zostać. Edytowane 11 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 ja bym się wybrał, wolałbym wracać w nocy lub wcześnie rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Marku na Ciebie własnie też bardzo liczyliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 wolałbym wracać w nocy lub wcześnie rano. wsumie to mi też bardziej pasi powrót w sobote.... nastepnego dnia mam impreze rodzinną - urodziny najmłodszego synka. a może ktoś już ma w planach wyjazd i sie z nim możemy zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Tylko ja z Markiem jedziemy? nikt więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 No chłopaki z Lubelszczyzny, co jest? Liczymy na Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Coś mało Was chłopaki się wybiera, śmiało to nie tak daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Jeszcze Grzesiek się wybiera, będziemy w piątek losować zapałki Tylko ja z Markiem jedziemy? nikt więcej ? Kamilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Fajnie że można na Was liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 kalosze tylko muszę wziąć bo patrząc na prognozę pogody.... http://www.twojapogoda.pl/polska/mazowieckie/siedlce/16dniowa tak czy siak przyjedziemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Będzie w lokalu także damy radę, co najwyżej grill na zewnątrz. Pogodynka pokazuje słońce, bezchmurnie na sobotę: http://www.pogodynka...siedlce_siedlce Edytowane 16 Lipca 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 ta prognoza jest bardziej optymistyczna http://www.pogodynka.pl/polska/siedlce_siedlce ale ja ufam tylko 3-dniowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja żadnej... ale trzeba mieć nadzieję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 nooo ta wersja prognozy dużo bardziej mi się podoba - właśnie testuje piwko z kega którego planowałem do was przytaskać, zdrówko! i do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 A co to będzie, w jakim stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 nooo ta wersja prognozy dużo bardziej mi się podoba - właśnie testuje piwko z kega którego planowałem do was przytaskać, zdrówko! i do zobaczyska! Hey Piotrek zdradzisz jakie to piwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 etam... odrazu w stylu... no name taki można odrobinę podciągnąć pod pale ale... hamerykańskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Co do prognozy, to moja jest taka, że będzie (się) lało... i to dużo Ja będę jechał na 99,9%, nie wiem tylko jeszcze w jakiej konfiguracji, tzn. czy sam, czy z Agą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 zabieracie sie ze mną czy ja z wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jeśli będziemy jechać oboje to na pewno Ty z nami, a jak będę sam, to sprawa otwarta, bo nie wiem czy będę miał samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 pamiętajcie też o mnie:) też dysponuję pojazdem jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 chyba już czas abyśmy zaczęli konkretyzować kto kiedy i czym i z kim jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 kto kiedy i czym i z kim jedzie ja aktualnie... czosnkiem uroki grilla btw.. co do podróży to temat chyba ugadany mamy kierowcę (dzięki Ci o zbawicielko)... wypijesz nasze zdrowie w innym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 I my skromni Piwowarzy Ziemi Siedleckiej składamy Ci wielkie dzięki o Zbawicielko kolegów z Lubelszczyzny... Chwała Ci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi