yacenty Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czesc, Jestem reprezentantem zachodnich inwestorow, ktorzy chcieliby rozpoczac wspolprace z Polskimi browarami. Chcemy zrealizowac kilka powaznych zamowien (znalezienie fabryki piwa, gdzie mozna produkowac browar na zamowienie). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 cześć. A może uzupełnisz profil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) Czesc, Jestem reprezentantem zachodnich inwestorow, ktorzy chcieliby rozpoczac wspolprace z Polskimi browarami. Chcemy zrealizowac kilka powaznych zamowien (znalezienie fabryki piwa, gdzie mozna produkowac browar na zamowienie). Pozdrawiam. Witaj, jeśli chcesz żebyśmy Ci rzeczywiście coś doradzili, to musisz podać więcej danych. Co to ma być za piwo, dla kogo, czym się ma wyróżniać itd. Fabryk piwa i browarów nie ma w Polsce za wiele, takich które produkują na zamówienie jest jeszcze mniej, więc wybór jest ograniczony. Uściślijmy jeszcze kwestię słownictwa - w tych fabrykach i browarach produkuje się lub raczej warzy piwo, a nie browar. Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam, Przepraszam, profil juz uzupełniłem. Dziekuję za odpowiedź. Nie wiem, czy tutaj mam rozwijać swój wątek, czy przenieść się do innego działu. Tak jest, potrzebuje fabryki, która będzie dla mnie warzyć piwo tzw.blank (piwo w butelce, bez etykiet) Piwo jasne Pils, butelka o pojemności 0.33 L, 5% vol, ok. 12? Plato. Chyba wszystko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witaj, Jak mi się zdaje to forum piwowarów domowych, a nie browarów czy fabryk. Wydaje mi się że prędzej warto by udażyć w browary a nie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacenty Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wiec krotko mowiac mam sobie stad isc tak ? Pieronie, wiec myslisz, ze dobrym bedzie pomyslem uderzyc na forum browar.biz? Jesli tak, to przepraszam za klopot. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 wiec krotko mowiac mam sobie stad isc tak ? Pieronie, wiec myslisz, ze dobrym bedzie pomyslem uderzyc na forum browar.biz? Jesli tak, to przepraszam za klopot. Pozdrawiam Nie ma się co obrażać, ale tak myślę że i tu i na browar.biz nie masz co szukać. Tu (moim zdaniem) to serwis dla piwowarów domowych, browar.biz jest bardziej ogólnikowy-o piwie, piwowarstwie i kolekcjonerach. Nie jest to serwis biznesowy. Wydaje mi się że prędzej piweczko.org, bo mi się tam (może i błędnie) że to kometcyjny serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi