jaworek346 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 ususzyłem i starłem skórkę z 2 pomarańczy. wyszło około 10g. może podpowie mi ktoś ile mam jej dodać do wit'a jeszcze bede mial startą skórke z jednego grapefruit'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Wszystko dawaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelG Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 wszystko i tak bedzie za malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2less Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 wlasnie dotarlem jeszcze 5g grapefruit'a a czy suszone nie daja wiekszego aromatu niz swieze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Jeśli lubisz pozmaki pomarańczy w piwie to wal nawet kilkadziesiąt gr. Ja dałem do swojego prawie 100g i wyszło fajowe piwko na upały. Za 2 razem również wszystkim smakowało. Za 3 poszło 20 gr curacao i skórka z 4 limonek i już nie ma tego Witka a dopiero co był zlewany do butelek. Smakuje zwłaszcza kobitkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się