crocco Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Sprzedam autko Suzuki Swift GL 2002r Ubezpieczenie i przegląd do połowy września 2013. Silnik 1.o, Pali do 6l zimą Bagażnik mieści 3 skrzynki piwa! Niebity-naprawy na bieżąco-rachunki posiadam . Przebieg 129 tyś Dorzucam 4 opony zimowe. Cena 4500 PLN (ewentualna negocjacja),mogę dorzucić piwo jak ktoś chce. Edytowane 2 Sierpnia 2013 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jak tam z jego autobiodegradacją? Pytam z ciekawości, bo miałem rocznik 1998 i rdza nie żarła w nim tylko plastików (a i tego nie jestem pewien) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 O dziwo jest ok.Rdza niewidoczna(troszeczkę przy progu kierowcy,reszta ok. Lakier niewybrzuszony nigdzie,ma normalne lekkie zarysowania od mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autko sprzedane..Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi