anteks Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 warka 83 weizenbock skład - pszeniczny ciemny 3000g - monachijski 2500g - carahell 300g zacieranie - woda 12,5 l 40°Cwsypane słody-10min - 55°C-20 min - 65°C-60min -72°C-60min gotowanie 90 min - na początku 20 g aromat szyszka - 10 min przed końcem 20 g aromat szyszka wyszło 22l 17 blg ,zadane 3068 zabutelkowane z dodatkiem 160g cukru, blg końcowe 5 III miejsce w w II Krakowskim Konkursie Piw Domowych w 2007rw Kategorii Weizennbock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mógłbyś napisać, jakie zastrzeżenia mieli sędziowie przy Twoich piwkach? :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Mógłbyś napisać, jakie zastrzeżenia mieli sędziowie przy Twoich piwkach? :cool2: nie otrzymałem chyba takiej oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się