Cyran Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 na startery powinienen zrobić jakiegoś cienkiusza 10 blg, pare litrów? I 24-48h przed fermentacją na mieszadło, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Najprościej użyć suchego ekstraktu słodowego. Gęstość lepiej jak będzie miał poniżej 10°Blg, wystarczy 6-8°Blg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się