Skocz do zawartości

Dubbel - ocena receptury


Niph

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję uwarzyć dubbla, ułożyłem recepturę, proszę o ocenę

 

3,5kg Pils

0,5kg Abbey

0,5kg Monachijski i

0,5kg Pszeniczny

0,2kg Special B

0,2kg Aroma 100

0,2kg Cara Ruby 50

 

Plus 0,5kg syropu cukrowego karmelowego (własna produkcja)

 

Drożdże WLP500 Trappist Ale

 

22 litry, okolo 17 Blg.

 

Chmielenie na aromat Styrian Goldings, na goryczkę jeszcze nie wiem :D

Edytowane przez Niph
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.