rosiak Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ok, ale czy konfigurowales program? ustawiales porty i plytke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ok, ale czy konfigurowales program? ustawiales porty i plytke? Jak pisałem wcześniej inne kody mogę wgrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosiak Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Ok, ale czy konfigurowales program? ustawiales porty i plytke? Jak pisałem wcześniej inne kody mogę wgrać. Napisalem Ci na pw jakie musisz miec biblioteki. Dodaj je i sprobuj wgrac soft. Temat bibliotek wyjasniony na priv i chyba wszystko dziala. Edytowane 28 Lutego 2017 przez rosiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Rosiak Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Jeżeli chodzi o biblioteki to wszystko działa.A powiedzcie mi jeszcze jedno rzecz na jednym kompie wszystko działa a na drugim wyskakuję error .WProgram.h Edytowane 1 Marca 2017 przez Piotr Rosiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ja nie mam pojecia, mam to samo z ArdBirem, w domu u mnie smiga wszystko ok na najnowszym tylko trwa to troche dlugo tak ze 2 min, a w pracy wywala mi blad ale nie taki jak Twoj i kompiluje sie w 20 sekund. W domu tez to trwalo wczesniej 20 sekund wiec nie mam pojecia co sie zmienilo. Moze faktycznie rozne wersje bibliotek czy cos? Troche to jest denerwujace jak takie rzeczy sie dzieja. W kazdym badz razie holenderski soft dziala wszedzie bez bledow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi