Singer Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wczoraj zacząłem z ziarna słodowanego, dzisiaj przelałem na burzliwą i jak na razie zapierniczają drożdże, że aż miło słuchać...! Oby tak dalej...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wczoraj zacząłem z ziarna słodowanego Sam słodowałeś ? dzisiaj przelałem na burzliwą Skąd przelałes na burzliwą ? na razie zapierniczają drożdże, że aż miło słuchać...! Oby tak dalej...! I tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 NIe słodowałem sam. Kupiłem słodowane Na burzliwą przelałem z filtratora. Skąd takie pytania?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Bo piszesz kompletnie nie jasno. Jak spojrzysz jak są prowadzone inne zapiski, zrozumiesz dlaczego.. poza tym, do fermentacji zazwyczaj przelewa się po chmieleniu, a nie po filtracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Było chmielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się