Singer Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wczoraj zacząłem z ziarna słodowanego, dzisiaj przelałem na burzliwą i jak na razie zapierniczają drożdże, że aż miło słuchać...! Oby tak dalej...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Wczoraj zacząłem z ziarna słodowanego Sam słodowałeś ? dzisiaj przelałem na burzliwą Skąd przelałes na burzliwą ? na razie zapierniczają drożdże, że aż miło słuchać...! Oby tak dalej...! I tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 NIe słodowałem sam. Kupiłem słodowane Na burzliwą przelałem z filtratora. Skąd takie pytania?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Bo piszesz kompletnie nie jasno. Jak spojrzysz jak są prowadzone inne zapiski, zrozumiesz dlaczego.. poza tym, do fermentacji zazwyczaj przelewa się po chmieleniu, a nie po filtracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singer Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Było chmielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi